Skinuo sam pes 13 bas da probam i tu istoUpališ VSync ako ti je monitor 60hz.
Mada ta karta ne moze da gura u 60 fps zahtevne igre.
144Hz a vsync je iskljucenmonitor je 60Hz refresh rate? ukljucen u igrama vsync i onda lockuje fps na refresh rate monitora (60Hz = 60fps)
ako hoces vise fps, iskljucis vsync
A pre update-a amd adrenalina ima sam u pubg oko 200 fps-amonitor je 60Hz refresh rate? ukljucen u igrama vsync i onda lockuje fps na refresh rate monitora (60Hz = 60fps)
ako hoces vise fps, iskljucis vsync
Iskljucen je vsyncU podešavanjima AMD softvera nađi vsync i isključi ga
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Nisam limitirao nigde ne znam sta se desilou nekim igrama imas i fps limiter u opcijama, mozda si tu limitirao na 60. ako nema vsync (sto bi u tvom slucaju lockovalo na 144fps) onda fps ne moze biti locked na neku vrednost, vec seta u zavisnosti od opterecenja gpu.
ako je uvek 60, negde si limitirao na 60 (da li ti ili neki softver)
Ako ti u pubg imas 200 fps-a sa tom karticom onda ja sa GTX1080 imam 450 a ja jedva izvlacim 150 fps 90% opcija na low.A pre update-a amd adrenalina ima sam u pubg oko 200 fps-a
Da imao sam sve na low podesavanjimaAko ti u pubg imas 200 fps-a sa tom karticom onda ja sa GTX1080 imam 450 a ja jedva izvlacim 150 fps 90% opcija na low.
Proveri mozda je u drajveru ukljucen v-sync. To bi za mene bila novina obzirom da 15 godina unazad v-sync nikad nije radio iz amd drajvera za graficku.
Ma nije ukljucen vsync nigdeAko ti u pubg imas 200 fps-a sa tom karticom onda ja sa GTX1080 imam 450 a ja jedva izvlacim 150 fps 90% opcija na low.
Proveri mozda je u drajveru ukljucen v-sync. To bi za mene bila novina obzirom da 15 godina unazad v-sync nikad nije radio iz amd drajvera za graficku.