dulo_duloo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.11.2023.
- Poruka
- 24
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-12700 sa stock kulerom
Motherboard:
ASUS TUF GAMING B660M-PLUS WI-FI D4
RAM:
Fury Beast Black bulk 2x8GB 3200MHz
VGA & cooler:
ASUS Dual GeForce RTX 3070 V2 8GB
Case:
ASUS kućište TUF Gaming GT301
PSU:
TUF GAMING 750B, 750W
Kompjuter je uzet u Gigatronu kao pre-build. Radio je sasvim korektno u firmi gde su se igrali sa podešavanjima internet kartice radi povezivanja na određene mreže.
Sada, kada ga povežem na kablom direktno sa rutera na matičnu ploču piše mi da kabla nije priključena i led lampica se ne uključuje ni na ruteru ni na matičnoj ploči, ali zato kada isključim računar indikaciona lampica se ukljuje i na računaru i na ruteru.
Ista ta kabla radi kada je priključim na laptop.
Intel PROSet Adapter Configuration Utility mi pokazuje da je sa hardverom sve u redu.
U pitanju je Asus TUF GAMING B660M-PLUS WI-FI D4 matična ploča.
Internet mi savršeno radi preko WIFI konekcije ali bih voleo da rešim ovaj problem.
Ako neko zna rešenje ili se razume i treba mu više informacija a rad je da pomogne slobogno jeka se javi.
Hvala unapred.
Sada, kada ga povežem na kablom direktno sa rutera na matičnu ploču piše mi da kabla nije priključena i led lampica se ne uključuje ni na ruteru ni na matičnoj ploči, ali zato kada isključim računar indikaciona lampica se ukljuje i na računaru i na ruteru.
Ista ta kabla radi kada je priključim na laptop.
Intel PROSet Adapter Configuration Utility mi pokazuje da je sa hardverom sve u redu.
U pitanju je Asus TUF GAMING B660M-PLUS WI-FI D4 matična ploča.
Internet mi savršeno radi preko WIFI konekcije ali bih voleo da rešim ovaj problem.
Ako neko zna rešenje ili se razume i treba mu više informacija a rad je da pomogne slobogno jeka se javi.
Hvala unapred.