Marvox
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.12.2018.
- Poruka
- 756
- Rezultat reagovanja
- 1.063
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7 13700K / Noctua NH-D15
Motherboard:
ASUS Prime Z690-A
RAM:
2x16Gb Kingston Fury Renegade DDR5 6400Mhz CL32
VGA & cooler:
RTX 4080 Palit Game Rock OC
Display:
LG 27GL850-B Nano IPS 144Hz / LG 27GN800-B Nano IPS 144Hz
HDD:
Kingston KC3000 2tb SSD Intel 512Gb, SSD Samsung 120 Gb, 1Tb WD
Sound:
Kiwi Ears Quartet / HyperX DualCast
Case:
NZXT H700i
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W ATX 3.0
Mice & keyboard:
Glorious Model O Wireless/Keychron K2 V2
Internet:
Kable 350/20 Mbs
OS & Browser:
Win10 64bit
Ajde sada pitanje, kako ces da znas da li si se zaznuo?
Drugo, uvek kupujes od proverenih izvora, da znas da nije neka kopija, da ti ne uvale svasta.
Trece, pre nego sto kupis, procitas sastav. Koliki je procenat proteina, koji je protein, koliko ima secera u sebi, kao i masti, i najmanje bitno ali ako vec mozes, tvoj je novac, koliki je odnos aminokiselina (leucin, izoleucin i valin).
i tek onda izaberes.
EDIT, ako nije fake, ovo je dobar isolat, onako na prvu loptu, koliko sam video. I trebalo bi da je skup, jer koliko vidim da je preko 60e pakovanje od 2kg. Plus, mislim da je tebi isolat nepotreban. Mozes i obican whey da koristis.
Drugo, uvek kupujes od proverenih izvora, da znas da nije neka kopija, da ti ne uvale svasta.
Trece, pre nego sto kupis, procitas sastav. Koliki je procenat proteina, koji je protein, koliko ima secera u sebi, kao i masti, i najmanje bitno ali ako vec mozes, tvoj je novac, koliki je odnos aminokiselina (leucin, izoleucin i valin).
i tek onda izaberes.
EDIT, ako nije fake, ovo je dobar isolat, onako na prvu loptu, koliko sam video. I trebalo bi da je skup, jer koliko vidim da je preko 60e pakovanje od 2kg. Plus, mislim da je tebi isolat nepotreban. Mozes i obican whey da koristis.