Mogu oni da dignu i za duplo cenu,samo ne znam ko ce trenutno da im kupi te kartice... Majneri nece,gejmeri takodje nece... A inace vrlo mudar potez je dizanje cene u iscekivanju novog igraca na trzistu...NVIDIA Silently Raises Prices of Its Entire GeForce RTX 30 Founders Edition Graphics Cards Family In Europe, Up To 6.4% Increase (wccftech.com)
Jesam nedavno o tome pisao i evo obistinilo se. Tako da sada ocekujemo u nasim radnjama poskupljenja iovako vec skupih kartica.
Pa tako da oni koji cekaju pojeftinjenje kartica ce se nacekaju.
Kako se ovo odnosi na Founders Edition kartice, nista me ne bi cudilo da dignu cene i ovih partnerskih kartica.
Kupaca uvek ima za to nema potrebe da se brineMogu oni da dignu i za duplo cenu,samo ne znam ko ce trenutno da im kupi te kartice...
Predhodni vlasnik je preprodavac. Stigne gomila, ofrlje testira i proda... S obzirom da sam ga kupio za 5000din, sve je super. Ispade i baterija prosecna(nesto preko 2h), laptop fino ocuvan... Za ove sulude cene, to je super...Možda prethodni vlasnik zna šta je u pitanju.
U oglasu je i pisalo da ne uspeva da ukljuci wifi. Najmanji je problem kupiti karticu, samo da je do nje... Hteo sam da uzmem i procesor(i5, posto je trenutno i3) i jos 4gb rama. uz investiciju od oko 3000din bi dobio super thinkpad za ispod 100e(dokupio punjac i ssd)...Opet bi ga pitao možda je primetio,čisto da znaš na čemu si...
Koliko vidim te kartice su 400 kinti na kp,nije neka investicija
Prestao je sa radom iz vise razloga, jedan od kojih ja znam da je posto coveka znam licno i vise puta sam sa njime bio u kontaktu i kupovao od njega sto za sebe sto za druge, znam da mi je jednon prilikom reko da dodjem u neku podzemnu garazu zvog komsija da ga ne vide jer su ga vise puta prijavljvali inspekciji i pokusavali su da ga navataju sa robom ali im nikada to nije poslo za rukom posto covek robu na stanu ke drzao samo mozda par sati i posle toga je nema u kuci ni u kolima. A isto tako mi je reko da ga je konkurencija pocela prijavljivati jer ne mogu od njega da rade.Fanta je prestao sa radom zato sto je obim njegovog posla (citaj otkupnine preko kurirskih sluzbi ili uplate u banci) upalio sve moguce crvene lampice poreske uprave
Zato se pritajio, mada moguce da odavno ima neki drugi nalog.