To brat bratu ne vredi vise od 250e.Ne znam sta planiras da igras ali i5 2500 je bas matoro, dobro je sto procesor moze da se uzme za male pare, ono sto je veci problem je naci plocu koja je ispravna i nije popravljana.
Koji ti je budzet za kupovinu delova ali da sam na tvom mestu bih gledao nesto sto je novije.
Mozda ti je bolji predlog da gledas neki ryzen 1200 i neku plocu.
Ryzen 1200/ 16GB/ SSD + HDD - KupujemProdajem
Mozda ovako nesto ako ti finasije dozvoljavaju. U ovu konfiguraciju samo ubaciti graficku i da uzivas u njoj.
Koja je guzecentina sela na njega da mi je znati pa da ga ovako iskrivi? On sada komotno moze da ga prodaje kao prvi zakrivljeni samsung.
Ja sam ovoliko uspeo da savijem moj stari Huawei P9 lite. Posle uzeo libelu i lagano ga ispravljao dok nije bio 100% u vinklu. Ostala mi jedna plavkasta fleka na displeju i ja se napravio blesav i odneo u Vip da reklamiram (ostalo mu još cca 6 meseci garancije). Posle nedelju dana me zovu da dođem po njega. Zamenjen prednji panel i LCD... Eno ga radi još uvek 4 godine posle incidenta.
To mi je "rezervni" racunar i eventualno bi posluzio da se s burazerom odigra neki cs ili dota, ili pak neka igrica koja ne bi bila toliko zahtevna, zato sve sto je u tom predlozenom cenovnom rangu ne dolazi u obzir, jer ne raspolazem tolikim novcem trenutno.A zasto sam mu uopste predlozio tog ryzena pa cisto jer i5 2500 je jako matoro i to ne treba da kosta sve zajedno vise od 30 evra i ploca i procesor, jer kada pogledas sta moze sa time da igra su bacene para. I ko mu garantuje da tu plocu koju kupi za 35 evra da ce da radi jos narednih godinu dve dana? Sta mislis odkud toliko tih procesora na trzistu a ploca tek po koja se pojavi a i kada se pojavi kostaju kao kada su bile nove pa cak mozda i skuplje.
Vredi uzeti to.Dobra ponuda.Teško da ceš naci bolje + ploča sa sata 3.To mi je "rezervni" racunar i eventualno bi posluzio da se s burazerom odigra neki cs ili dota, ili pak neka igrica koja ne bi bila toliko zahtevna, zato sve sto je u tom predlozenom cenovnom rangu ne dolazi u obzir, jer ne raspolazem tolikim novcem trenutno.
Ako bih morao da bezim s i5-2500, probao bih makar na jednu ili dve generacije iznad. Da li je ovo okej ponuda ili moze da se nadje i nesto bolje od navedenog? Gpu imam,RX570 4 GB.
Zaboravio sam da napisem da li imate neki predlog i za kuciste i ssd, makar onaj od 120 gb za sistem? Hvala unapred.
Da ne svatis ono kao pod moranje, ono je bio predlog da imas racunar duzi period bez ulaganja i zato sam napisao ako mozes razmisli. Posto kazes da imas vec odlicnu karticu sa onom konfiguracijom ne da odigras po neku igru nego bukvalno svaku koja je izasla do sada bi mogo da igras uz malo igranja sa podesavanjima grafike. Ali dobro sta je tu je.To mi je "rezervni" racunar i eventualno bi posluzio da se s burazerom odigra neki cs ili dota, ili pak neka igrica koja ne bi bila toliko zahtevna, zato sve sto je u tom predlozenom cenovnom rangu ne dolazi u obzir, jer ne raspolazem tolikim novcem trenutno.
Ako bih morao da bezim s i5-2500, probao bih makar na jednu ili dve generacije iznad. Da li je ovo okej ponuda ili moze da se nadje i nesto bolje od navedenog? Gpu imam,RX570 4 GB.
MS Cyclops V ili V305 (po novom) i Patriot BurstZaboravio sam da napisem da li imate neki predlog i za kuciste i ssd, makar onaj od 120 gb za sistem? Hvala unapred.
To je dobra ponuda.
Zna li neko?Imam usb c na 3.5mm adapter koji se dobija uz telefone, da li mogu da prikačim neke zvučnike ili slušalice preko usb c porta na matičnoj preko tog adaptera?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Mislim da ne moze, nije mu to primarna namena. Ali da ne bude da pricam napamet proveri pa ubodi u usb c pa vidi ali mislim da od toga nema nista jer taj port je namenjen za prenos podataka a ne zvuka. Nema funkciju audio izlaza na sebi.Imam usb c na 3.5mm adapter koji se dobija uz telefone, da li mogu da prikačim neke zvučnike ili slušalice preko usb c porta na matičnoj preko tog adaptera?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока