Meni ne deluje tako. Svakako nije ovo limundo pa da pokusavam da,, prevarim'' ljude da misle da je najbolji procesor. Ako je neko pomislio da mi je to namera uopste.Mare, u ovu temu se ne stavljaju linkovi samo zbog cena, već i zbog opisa robe. Mislim da se dominatoru... dojmio način na koji ti hvališ svoga "ata".
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
pa stavio si 8500, a ne 8000 ili 7500Dao bih ja odma i za 8000 ili cak mozda 7500. Znaci 7000 je normalna cena, a 8000 je nenormalna.
Nadjite jeftinije pa da vidimo. Kada sam stavljao oglas stavio sam najjeftiniju cenu tada.
Druze kada sam stavio oglas 8500din je i dalje bila najjeftinija cena za te dve komponente. Ni ta cena nije nenormalna.pa stavio si 8500, a ne 8000 ili 7500
Procitaj sta je Proleter napisao.nisam ja ni rekao da je nenormalna
samo mi nije jasno, stavio si 8500, ok za toliko prodajes, sto onda spominjes 7000 7500 8000?
Najjeftiniji polovan je 5000 na kp, i plocu je prodao za 2500, zasto bi prodavao nesto dzabe sto drzi cenu? Mogao je da uzme taj novac i uzeo ga je.Koju foru jesi realan? Taj procesor je pre 2,5 godine kostao nov 5.000 dinara i ploca da kosta 4 to bi bilo 9K pre 3 godine za nove komponente.
To sto si ti nasao budalu da neko kupi je sasvim drugo.
Sta sam nasao budalu, pet ljudi mi se javilo da je zainteresovano. Nadji mi jeftinije negde ove komponente.Namerno sam stavio najjeftinije cene. To sto ove komponente drze cenu i prodaju se po toj ceni nije moj problem.Koliko ti cenis ove komponente? Ako si foru za procesor shvatio ozbiljno, onda imas neki problem.Koju foru jesi realan? Taj procesor je pre 2,5 godine kostao nov 5.000 dinara i ploca da kosta 4 to bi bilo 9K pre 3 godine za nove komponente.
To sto si ti nasao budalu da neko kupi je sasvim drugo.
Windows 10 PROC? hahahaha, AutoCAD pise odvojeno.... Pa jbt, ako si nepismen, odes na net i copy/paste toga sto prodajes, a ne da se brukas ovako :/
Da. Ja sam rekao vec na forumu, ploca i procesor idu za 230€ kad resim da prodam a resicu uskoro. Posto ovaj tvoj cpu leti moj ide u drugu dimenziju. Isto se salim. Fora je To je realna cena. Ok izvinjavam se , nasao si 5 budala koje su spremne da plate 2000 dinara manje nego sto su mogli novo pre 3 godine.Bas me zanima da li bi taj tvoj i7 star 5 godina prodao za 150e?
Vidi ti ove špagete....!?!