Misliš 70 stepeni,to je ok.Imam gtx 1080 i kada radi na 100% temperatura je oko 70% dali je to ok?
Uživaj; od sad samo igrama opterećuj grafičku!imam MSI GTX 1080 Gaming x i u 3d marku je oko 70c
Jednog lika kad sam pitao za Asus GTX 1080 kaze ne prelazi 60c. To mi je napravlio veliku zbrku u glaviUživaj; od sad samo igrama opterećuj grafičku!
Treba veci izlaz i manji ulaz vazduha kod mene je suprotnoPa zavisi i od kucista tj. airflow-a
To je sad vec diskutabilno, svako ima drugu teoriju. Opet je pitanje, kakvo je kuciste (materijal, kvalitet itd) gde je postavljeno (gore il dole).Treba veci izlaz i manji ulaz vazduha kod mene je suprotno
Ja imam Cooler Master MasterBox 8 MSI dragon editionTo je sad vec diskutabilno, svako ima drugu teoriju. Opet je pitanje, kakvo je kuciste (materijal, kvalitet itd) gde je postavljeno (gore il dole).
Predlozice ti neko sta je najpametnije, kod mene je rerna jer imam kuciste staro 10god i tesko 20kg ( neki thermal rock ocean dome).
Samo mogu da stavim 1 da izbacuje kuciste ima manu nema gore mesta ni za 1 ventilator a napred ima 3 ventilatoraA zašto se opterećuješ ako ti radi bez problema. Ništa joj neće faliti sa 70°.
Zavisi koje kućište imaš, koliko dobre ventilatore, stavi dva najbolja što imaš da izbacuju, što ostane da ubacuju vazduh i teraj, uživaj.
A vole "likovi" i da preteruju
Lepo kućište, zavali se, igraj i uživajJa imam Cooler Master MasterBox 8 MSI dragon edition
Ja sam ga razumeo ovo MasterBox 5 MSI Edition | Cooler MasterKoji masterhlađenibox?!
Hwinfo*@Aca86 : pokreni hw monitor, pokreni igru koju najčešće igraš, igraj se pola sata, nakon toga proveri maksimalnu temperaturu senzora za gpu.
Nije gušt; za hwinfo je dovoljno i 10 minuta igranja.Hwinfo*
Ja sam puko ko lajsna hteo sam da naspisem masterbox 5 izvinite.... Znaci sto se tice temperature to je sve ok ?@Veljadin : samo da proverim da mi se google nije pokvario... Pretpostavio sam da je greška u kucanju (ljudi ukucaju 2 umesto 8, gde neće 8 umesto 5). Nego, možda je neki internacionalni insajder u majušnoj zvezdi...
Još jedan razlog manje za brigu. Da li je ventilator uključen na matičnu ploču i da li je okrenut tako da izbacuje vazduh iz kućišta?Imam pozadi cooler master 120mm koji sam sa kucistem dobio