Dosta relevantna i objektivna informacija.Svi pricate lose o ITacademy ali ona ima 4.5 ocjenu na google.
Mislim da nije , realno ITacademy je samo naduvana prica, kad se pregledaju komentari osoba koje su ocijenile sa 1, sve jasno budeDosta relevantna i objektivna informacija.
Pa slazem se, glupost obicna....ali korisno je nabaviti njihov materijalPa cuj, boze moj, pa kako ces znati kakav je "fakultet" (ovo nije fakultet al ajde da ga tako nazovem u trenutku) nego po oceni na google. Druze, cista glupost. To ti je super ako vec znas to sto oni uce pa upises samo da dobijes neki papir kad trazis posao. Oni da te nauce nesto, od toga nema nista.
Ma ne ulazi mi se na ovaj forum više zbog ovakvih stvari, da sam klinac i da se pržim da budem moderator kao pojedini na ovom forumu, napravio bih čistku u roku jednog dana bukvalno, da ne pričam što bi IQ test bio obavezan pri kreiranju naloga.Verujem da je YouTube znatno korisniji nego ti materijali.
P.S. Blakmore, izgleda da su batalili vise sa smisljanjem nick-ova
najjace sto ga ti ne bi prosaoMa ne ulazi mi se na ovaj forum više zbog ovakvih stvari, da sam klinac i da se pržim da budem moderator kao pojedini na ovom forumu, napravio bih čistku u roku jednog dana bukvalno, da ne pričam što bi IQ test bio obavezan pri kreiranju naloga.
Klinac, smanji doživljaj.najjace sto ga ti ne bi prosao
zakonom zabranjeno, ne bi tu vjerovato prosle sitne pareZna li neko dje bi mogao materijal i video za 3d cad da se nabavi sa ITacademy?
Oni to salju svojim studentima pa neko od njih bi mozda proslijedio to za sitne pare