Svi su mi preporucili prvo b450 pre x470 i ako sam neupucen u amd i ryzen gledao sam da bude sto novije i bolje..Na intelu sam bas dosta znao ali sa amdom nemam iskustva...Preporuci mi neke,svi su mi rekli za neku x470 taichi ali je 260e a onda ne bih mogao da uzmem ramimas x470 ok ploce 200e![]()
Onaj sto ti je vec predlozen..kod istog baje naruci.Top top toppppp! Javio mi se covek na kp da su stigle i mortar i tomahawk,narucio sam tomahawk e sad ram za nju...Daj da vidimo sada to i da resavam problem..
Kad sastavim sve i kad dodje vreme za to,ako ne budem znao,trazicu detaljnije objasnjenje jer bas nikad nisam cackao..Hvala u svakom slucaju..Ma samo ukljucis xmp profil memorije u biosu jer stock radi na dosta nizim brzinama i ne diras nista drugo, plug and play
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juče sam to i ja primetio. Kad padne sa 300 na 250, igrica štucne bukvalno, izbaci me iz takta, ume baš da napravi problem ako baš tad izleti neko od protivnika.@Marvox
Ja ti kazem da 1% low 250 na 240hz i 300 na 240hz nisu isto. On ima 1080, samim tim jacu kartu od mene, i ima 1% low preko 300, kao i ja.
Kada fps padne na oko 10-15fps do osvezenja, ume to da stucne.
Uopste nije bitan max kao ni average fps u CS, jer iole bolja karta tera preko 200 fps-a