Svi su mi preporucili prvo b450 pre x470 i ako sam neupucen u amd i ryzen gledao sam da bude sto novije i bolje..Na intelu sam bas dosta znao ali sa amdom nemam iskustva...Preporuci mi neke,svi su mi rekli za neku x470 taichi ali je 260e a onda ne bih mogao da uzmem ramimas x470 ok ploce 200e
Onaj sto ti je vec predlozen..kod istog baje naruci.Top top toppppp! Javio mi se covek na kp da su stigle i mortar i tomahawk,narucio sam tomahawk e sad ram za nju...Daj da vidimo sada to i da resavam problem..
Kad sastavim sve i kad dodje vreme za to,ako ne budem znao,trazicu detaljnije objasnjenje jer bas nikad nisam cackao..Hvala u svakom slucaju..Ma samo ukljucis xmp profil memorije u biosu jer stock radi na dosta nizim brzinama i ne diras nista drugo, plug and play
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juče sam to i ja primetio. Kad padne sa 300 na 250, igrica štucne bukvalno, izbaci me iz takta, ume baš da napravi problem ako baš tad izleti neko od protivnika.@Marvox
Ja ti kazem da 1% low 250 na 240hz i 300 na 240hz nisu isto. On ima 1080, samim tim jacu kartu od mene, i ima 1% low preko 300, kao i ja.
Kada fps padne na oko 10-15fps do osvezenja, ume to da stucne.
Uopste nije bitan max kao ni average fps u CS, jer iole bolja karta tera preko 200 fps-a