Stefan Vuicic
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 06.04.2017.
- Poruka
- 1
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
E ovako.. Sve je bilo super i radilo ekstra,ali dok sam igrao Assassins Creed 4 Black Flag,monitor se ugasio,dok je racunar idalje radio! Samo se ugasio i pisalo je "No signal detected" kao svaki put kad ugasim racunar,inace kad se ovo desi moram manualno da ga ugasim drzeci power dugme.Probao sam da opet pokrenem igricu ali igrao bih mozda 10-15 minuta,i isto bi se desilo.Na igricama koje zahtevaju jacu graficku monitor se ugasi,a na nekim slabijim NE(npr Cs 1.6,Unturned,i sve to sto ne zahteva mnogo),dok na jacim igricama,kao sto su Assassins Creed 4 Black Flag,Stranded Deep,PES 2016 naravno monitor gasi,ali racunar radi... Mozda je do graficke,nzm ovo mi se prvi put desava... Evo moje konfiguracije:
Procesor: Intel Pentuim Dual-Core 3.0 Ghz
3 GB RAM
Windows 7 Ultimate 64-bit
Graficka: Nvidia GeForce 420 (1GB)
Maticna: Gigabyte GA-G41MTS2P
Takodje je racunar od pocetka ovog problema poceo da zuji,mzd je i do napajanja,nisam siguran koje napajanje,msm da je 550 W
Molim vas pomozite,planiram kupiti novu graficku,ali i ova moze da izdrzi jos malo...
Procesor: Intel Pentuim Dual-Core 3.0 Ghz
3 GB RAM
Windows 7 Ultimate 64-bit
Graficka: Nvidia GeForce 420 (1GB)
Maticna: Gigabyte GA-G41MTS2P
Takodje je racunar od pocetka ovog problema poceo da zuji,mzd je i do napajanja,nisam siguran koje napajanje,msm da je 550 W
Molim vas pomozite,planiram kupiti novu graficku,ali i ova moze da izdrzi jos malo...