Kada sam instalirao Win10, instalirao sam drajvere za grafičku koje sam našao na NVidiinoj stranici. Bili su 411.63Nema to veze pise i kod mene pa nemam taj problem
Ima nekih clanova koji imaju isti monitor pa neka se jave. Mozda znaju da pomognu coveku.
Kolega BEASTMODE ima isti monitor pa neka se javi mozda da neki koristan savet.
Meni smrdi da ili drajveri nisu kako treba ili kabli. Ja sam imao situaciju da sam se prebacio sa monitora koji je imao 60Hz na monitor koji je imao 144Hz i dok nisam reinstalirao drajvere nije mi dozvoljavalo vise od 60Hz bez obzira sto je sve bilo povezano DP kablom i sve bi trebalo da funkcionise ali nije tako bilo.
@vmm1 napisao si u prvom postu da graficka ima instalirane najnovije drajvere ali da li si ti reinstalirao drajvere nakon promene kabla ili monitora?
Jučer mi je neko od Vas poslao link ka guru3d sajtu i tu sam našao da postoji verzija 431.36.
Tu verziju sam sinoć instalirao, izvukao DP kabal, izvukao kabal od napajanja i ostavio tako monitor minut-dva.
Vratio DP kabal, napajanje i uključio komp.
Nije bilo promena. I dalje je frekvencija ostala 60 Hz i ne može da se menja.
Ne mogu da sumnjam na kabal jer je po njegovom priključenje na monitor, on sam omogućio sekciju za OC, Nvidia CP je detektovao monitor po imenu i napisano je da je priključen na DP - što se vidi iz nekih od slika koje sam postovao.
Gesendet von meinem JSN-L21 mit Tapatalk