Grebo
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 26.11.2018.
- Poruka
- 631
- Rezultat reagovanja
- 215
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Grebo-PC
CPU & cooler:
Ryzen 5 1600 3.7Ghz
Motherboard:
Biostar X370GT5 Racing
RAM:
2x4GB 2933Mhz DDR4 HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire RX 570 8GB Nitro+
Display:
LG FLATRON W2240S 60Hz
HDD:
SSD Kingston A400 120GB + Seagate Barracuda 1 TB
Sound:
Blueberry 2.1
Case:
MS Winston
PSU:
LC Power 600W
Mice & keyboard:
Fury Thunderstreak Gaming komplet
Internet:
Vip Kućni Net 50/20
OS & Browser:
Windows 10, Chrome
Other:
RaidMax RGB 3x kit NV-A120R3
Ajd evo na osnovu ovog sto sam postavio reci mi sta da uzmem polovno.Pa vidis ako ne znas ti gde i sta da kupis zato mi znamo. Ti ceo racunar hoces da kupis pa pravis toliki problem a koliko ljudi je samo ovde sa foruma kupovalo sto novo sto polovno sa kp i koliko vidim jos niko nema losih iskustva.
Ja kupio ps3 polovan iz bg mi ga covek poslao radio kod mene jos godinu dana i ja ga na kraju prodam coveku iz novog sada i kod njega jos ko zna koliko radio da bi ga i on na kraju prodao. Kupio dve graficke u vrednosti od 550 evra za obe, kolega nedavno uzeo polovnu graficku gtx 1070 iz rudnika koja je kopala platio 240 evra eno kod njega u racunaru ne cuje se da radi. Onda kupio 3 hdd od po 3 tb, jedan ssd, i da sada ne nabrajam sta sam sve kupovao a kupovao sam i mnogo vrednije stvari sto sebi sto drugima i ko zna koliko para ostavio samo na kp, cak sam vise para ostavio na kp nego u nasim radnjama.
Ovo sam uzeo jos 2016 godine ASUS ROG Swift PG278Q G-SYNC 144Hz WQHD da preprodam i zaradio dobro jer sam ga dobio jako povoljno. Mozda mi je bila greska sto ga nisam sebi zadrzao ali jbg sada da se kajem je kasno.