Thor je naprvila informaticka sluzba americke mornarice, i trebao je da se koristi za komunikaciju unutar mornarickih jedinica koje se zovu nosacke grupe. Ogoljen sistem koji danas koriste ljudi je samo jedan deo thora.Tor je bio kreiran da bi clanovi vlade komunicirali izmedju sebe u enkriptovanom okruzenju
Bravo "Achievement unlocked" sad lepo zavrsi skolu ako vec nisi i otkucavaj achievement-e koje ce ti u stvari pomoci u zivotu (:Ok,ok svako ima svoje misljenje,ali da li je neko od vas prisustvovo makar jednom delu DEEPWEB-A ili DARWEB-A
P.S.Ja jesam
U ti si neki zaj*bani haker? Ajde ti nama reci sta ti tamo radis? Kako ce ti to pomoci u zivotu?Ok,ok svako ima svoje misljenje,ali da li je neko od vas prisustvovo makar jednom delu DEEPWEB-A ili DARWEB-A
P.S.Ja jesam
Zapravo tu ti ne treba znanje o hakovanju,programiranju...itd.Samo zelim da znam viseU ti si neki zaj*bani haker? Ajde ti nama reci sta ti tamo radis? Kako ce ti to pomoci u zivotu?
Samo zelim da znam vise.Bravo "Achievement unlocked" sad lepo zavrsi skolu ako vec nisi i otkucavaj achievement-e koje ce ti u stvari pomoci u zivotu (:
A zasto da nisu?Zasto su ovakve glave jos uvek na forumu? Ban odma na 7 dana pa ako nastavi sa lupetaranjem i prosipanjem pameti sa 14 godina, perma ban...
A zasto da nisu?
Da li je prekrsio neko pravilo foruma ili treba da dobije ban samo zato sto ima 14 godina i sve ga zanima?
Seti se i da si i ti nekada imao te godine i da te je sigurno sve zanimalo...
Spustite loptu malo, osuli ste palju po detetu kao da je ne znam sta uradio i posle zasto je forum zatrpan postovima "sklopite mi konfiguraciju"...
Kome smeta tema, jednostavno da ne odgovara a ako vam i tada smeta, imate lepo ignore opciju sa jednim klikom i ne vidite postove!
Sent from my D6603 using Tapatalk