Konsty
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav drugari, veoma sam nov u ovome i potrebna mi je pomoc vas, iskusnijih rudara.
Naime, kupio sam dve 1060 graficke kartice.
Povezao ih na:
Thermaltake 850w napajanje (80+ gold)
i maticnu plocu GA p31 ES3G (ima 4 slota za grafike)
naravno 4gb ram i hard disk.
To mi je preporucio jedan moj prijatelj koji vec rudari, ali se meni pojavio sledeci problem koji ne umemo da resimo:
Kada jednu graficku preko pci-e risera ukljucim na veliki slot za graficku, i povezem monitor u njega, sve radi kako treba.
Kada dodam drugu graficku na mali pci slot , nece da da sliku.
Nece da da sliku na monitoru kada su obe kartice prikljucene. Ne znam zasto?
Probao sam sledece:
Samo sa prvom grafikom hoce da radi, pa sam je iskljucio i na njeno mesto stavio drugu, mislio sam da je ona neispravna, Ali hoce da radi i sa samo drugom povezanom.
kada povezem obe u isto vreme u bilo kojoj kombinaciji nece da radi. menjao sam slotove na kojima bodem riser, menjao sam risere posto imam vise komada, menjao sam ulaze od napajanja, ali sve radi kada je samo jedna povezana, kada se druga poveze nece da baci sliku...
Probao sam bez drivera, sa driverom, u biosu trazio i svi pci slotovi su ukljuceni, pomazite ako znate, predlozite nesto, samo da ga resim, jako me nervira
Hvala unapred, Konsty!
Naime, kupio sam dve 1060 graficke kartice.
Povezao ih na:
Thermaltake 850w napajanje (80+ gold)
i maticnu plocu GA p31 ES3G (ima 4 slota za grafike)
naravno 4gb ram i hard disk.
To mi je preporucio jedan moj prijatelj koji vec rudari, ali se meni pojavio sledeci problem koji ne umemo da resimo:
Kada jednu graficku preko pci-e risera ukljucim na veliki slot za graficku, i povezem monitor u njega, sve radi kako treba.
Kada dodam drugu graficku na mali pci slot , nece da da sliku.
Nece da da sliku na monitoru kada su obe kartice prikljucene. Ne znam zasto?
Probao sam sledece:
Samo sa prvom grafikom hoce da radi, pa sam je iskljucio i na njeno mesto stavio drugu, mislio sam da je ona neispravna, Ali hoce da radi i sa samo drugom povezanom.
kada povezem obe u isto vreme u bilo kojoj kombinaciji nece da radi. menjao sam slotove na kojima bodem riser, menjao sam risere posto imam vise komada, menjao sam ulaze od napajanja, ali sve radi kada je samo jedna povezana, kada se druga poveze nece da baci sliku...
Probao sam bez drivera, sa driverom, u biosu trazio i svi pci slotovi su ukljuceni, pomazite ako znate, predlozite nesto, samo da ga resim, jako me nervira
Hvala unapred, Konsty!