S.T.A.R.A.C.
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.07.2009.
- Poruka
- 289
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Core 2 Duo E8400 4.2GHz / Zalman CNPS7000B-AlCu
Motherboard:
Asus P5Q Pro P45
RAM:
Geil DDR2 / 2x1GB / CL4
VGA & cooler:
MSI GTX 280 Super OC @ 700/1400/2500
Display:
Asus 22" VW220T
HDD:
Seagate Barracuda 320GB SATA II
Case:
Sharkoon Rebel 9
PSU:
Corsair HX620W
Optical drives:
Pionner 215DBK / LG Electronics GSA H55N
Nije problem napraviti krug u zitu. Problem je napraviti kompleksnu formaciju precnika pola kilometra, i to nocu. Problem je u anomalijama koje se nalaze u tim znakovima.Recimo da to sigurno nije radio jedan covek i recimo da su vesti u tome sto rade. To je mnogo veca verovatnoca nego da su dosli "little green" pa napravili krugove. Napraviti krugove u zitu nije nista specijalno. Obicni ljudi su pravili i vece stvari, ne vidim zasto ne bi mogli i ovo.
Sto Oki kaze, u pitanju je cista umetnost. To ipak nema mnogo veze sa vanzemaljcima.
Problem je u znakovima koji su se pojavili u roku od 15 minuta, sat vremena. Ljudi tu i danas vidjaju nekakve svjetlosne lopte. Vise ljudi ih je istovremeno vidjelo.
Znakovi koje su ljudi pravili se lako prepoznaju.
Mozda su ljudi i napravili prvu formaciju? To nije 100% dokazano. Mozda su to napravili nesvjesno? Mozda su im ljudi dali ideju?@starac
Slazem se da neki "krugovi u zitu" izgledaju "WOW" ali kako objasnjavas CINJENICU da ja manje vise "sav hype" poceo od "primitivnijih" oblika 70-ih pa se danas doslo do slike koju si postovao?
Zezaju se alien-i/uce geometriju, sta li je?
I ko li uci geometriju
Nje samo umjetnost u pitanju, vec i nevjerovatna preciznost i kompleksnost. A zito je iskoristeno13 strana sam preskochio chitajucji i dolazim do ove fotke krugova i moram recji da deluju impresivno !
Ko god da je to uradio iscimao se i koliko god shteta za zhito i potencijalnu dobit od istog, meni je ovo chist ART !
poz
Ovo je vjerovatno najkompleksniji krug ikada napravljen: