S.T.A.R.A.C.
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.07.2009.
- Poruka
- 289
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Core 2 Duo E8400 4.2GHz / Zalman CNPS7000B-AlCu
Motherboard:
Asus P5Q Pro P45
RAM:
Geil DDR2 / 2x1GB / CL4
VGA & cooler:
MSI GTX 280 Super OC @ 700/1400/2500
Display:
Asus 22" VW220T
HDD:
Seagate Barracuda 320GB SATA II
Case:
Sharkoon Rebel 9
PSU:
Corsair HX620W
Optical drives:
Pionner 215DBK / LG Electronics GSA H55N
Pa normalno da su neke znakove napravili ljudi, i to je dokumentirano. To se zna, i lako je prepoznati te znakove.Kako da budem ozbiljan sa covekom koji mi linkuje "Alien agendu" i veruje dvojici mestana koji nadlecu "country side" pobogu?
Hint za tebe:
"What the ancients did for us" BBC-ev serijal
Pogledaj, razmisli malo pa reci sta je verovatnije i logicno? Da li su "ancients" bili samo obicni "balvani" koji su klali svoje bliznje da umire "bogove from outer space" ili su znali i nesto da naprave/izracunaju polozaj zvezda i planeta/itd... i to sve uz pomoc stapa i kanapa bukvalno
http://www.youtube.com/watch?v=WxNuKHk48K0&feature=PlayList&p=46DD60B9BEAA31CE&playnext=1&playnext_from=PL&index=20
Pogledaj i ovo pa ce ti valjda biti jasno kako su se "crop circles" "razvijali" i kakav je "hype" nastao oko toga (od 3:00 krece zanimljiv deo btw)
Ako pogledas od pocetka do kraja videces i ljudski pravljene krugove koji izgledaju fantasticno
I ono najvaznije, pogledaj "believer-e" ako tebi takvi ljudi ulivaju poverenje i spreman si da poverujes u sve sto kazu svaka ti cast
Ovo sto ja linkujem je bar za par svetlosnih godina ozbiljnije od "Alien agenda" "palog UFO boga" zvanog Phil Schneider (pogledajte ljudi samo sajt koji je linkovao )
Ceo "Is it real?" serijal je odlican (pogotovo UFO epizoda ) i bas lepo objasnjava psihu "modernog coveka" i njegovu podloznost dobrom starom "Hype-u"
Bar u serijalu prica i poneki psiholog/naucnik a ne samo "Video sam alien-e majke mi" likovi
Gledao sam vise "conspiracy/paranormal/ufo" dokumentaraca od tebe sigurno ali uvek sa prilicnom dozom rezerve i prema jednima i prema drugima (za razliku od tebe koji verujes samo u "deda mraza" i nista drugo te i ne zanima)
Ovo oko baze u bosni... ne kapiras me bas dobro ili klasicno izvrces da meni nije jasno? Ima baza ali vecina ljudi koji rade tamo itekako zna cemu sluze i sta se u njima nalazi
Mnogo gledas "x-files" covece
Phil bio geolog?
Znaci geolog koji se slucajno nasao na liniji vatre super tajnih agenata vs gray ones u super tajnoj bazi (jednoj od hiljadu i nesto po svetu gde radi po 18 hiljada ljudi)!!!!!!?????
Ozbiljno nema sta
Mene bi bilo sramota da linkujem onakve stvari/verujem onakvim likovima
No ko je napravio te ogromne kompleksne znakove, i to preko noci. Ovima sto su pokusali je trebalo 5 sati da naprave jednostavni krug i kocku unutra, i to danju. Nocu im treba duplo vise vremena za to.
Jos povrh svega mjestani nikada nisu culi buku ili vidjeli nekoga, a sve to se desava pored kuca u kojima zive.
Koliko vremena bi im trebalo da naprave ovako savrsen i kompleksan krug, nocu, bez da iko stane u centar tog kruga:
Ovaj znak se prema izjavama mjestana pojavio u sred dana u roku od 1-2 sata.
Druga stvar, postoji ogromna razlika u znakovima koje je taj neko napravio. Njih karakterisu neobjasnjive fizicke promjene stabiljki, izmedju ostalog. Pogledaj video koji sam okacio.
Jos niko nije uspio dokazati (niti napraviti) da su to ljudi odradili ovako ogromne kompleksne znakove za tako kratko vrijeme, nocu, i uz onakve anomalije.
Prilozi
-
397,9 KB Pregleda: 190
-
404 KB Pregleda: 208
-
485,9 KB Pregleda: 217
-
409,8 KB Pregleda: 232
-
69,6 KB Pregleda: 258