I ako se takav scenario dogodi uzmes i prodas karticu ako si imao 1060 i kupis amd i resen problem.Ne postoji jednoznačan odgovor na to pitanje, sada je 1060 jača u većini naslova, ali nV ima tendenciju da brzo obustavi optimizaciju drajvera za prethodnu generaciju kada dođe nova (kao što je sada uradila sa 9xx serijom), dok je AMD (barem za sada) po tom pitanju bolji, pa postoji realna mogućnost da za godinu-dve 480 bude jača od 1060.
Ali to je samo možda.
Malo si kontradiktoran, u svakom slučaju dobio si odgovor šta je trenutno jače.Pa nije da mi nije ( tj mom rodjaku ) bitan future proof, no o tim drajverima se prica kao da tamo ima "tajno zakljucanih +100% performansi" koje kada otkljucaju, to ce biti pos"o
Odprilike kao hajp oko dx12, price u stilu ( naravno karikirane ) "toliko ce da ubrza vas komp da cete igrati gta 5 na vasem pentiumu 3 i s3 virge u 4k sa 120fps"
To namerno nisam pominjao, ali sam imao dve u SLi Pre nego sto je nVidia znala da ce imati SLi Pre toga i voodoo 1...Posle toga i voodoo 3 2000 (valjda), sve ispod 300 maraka, sve najbrze u ondasnje vreme.Nisi dovoljno mator. Voodoo 2 koji je onomad bio alfa i omega je kostao najvise 300 maraka.
Taman sam krenuo da te isprozivam za istu Inace, V3 3000/3500 je bila ipak malo jaca od V3 2000 pa je opet bila ispod 300 maraka :p No odosmo mi u off koliko vidim. :focus:edit: I vidim da sam se zezno sa jedfnom kartom koju sam naveo, nije grforce 200 DDR vec samo GeForce DDR
Navedene igre u testovima su i jedine igre koje su optimizovane za cross
pa pojavile se odavno....Ima li neko neku informaciju? kad ce da se pojave te kartice? (naravno, govorim o ne-referentnim modelima)
Ja prodao moju R9 380 i sad sam na integrusi, cekaju me igre koje sam nagomilao xD
Uglavnom www.bluechip.huBar kad bih znao preko kog sajta i oni sami narucuju, da ih ne smaram sa istim pitanjem stalno.