Sam633
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.11.2012.
- Poruka
- 1.286
- Rezultat reagovanja
- 26
Moja konfiguracija
Na oficijalnom site-u moje maticne nema nikakvog drivera za USB3.0.Sugestija skini usb 3.0 driver
-Ima ga, to je čipset drajver:Na oficijalnom site-u moje maticne nema nikakvog drivera za USB3.0.
Nisam kod kuce, javljam se veceras. Hvala.-Ima ga, to je čipset drajver:
INF(v9.4.0.1026).zip
FileName: LxLpUSB3.inf
Isti disk bez ikakvih problema kod mene na laptopu na w10 radi bez problema od prvog dana. Ako mogu nesto da pogledam, pomognem vikaj.Pozz ljudi, imam pitanje jedno. Nedavno sam odradio clean install W10. Ali sam primetio da eksterni hard disk Transcend TS1TSJ25MS (USB 3.0) nece da prepozna kada ga ubacim u USB 3.0 port. 2.0 port prepoznaje.
Sa oficijalnog sajta sam skinuo drivere za hard disk; reinstalirao driver; u power opcijama podesio da se hard nikad ne gasi, da dobija maksimalnu kolicinu struje...ali nista.
W10 radi fenomenalno, ali mi s obzirom da osecam drastican pad pisanja I citanja hard diska, nisam siguran da li da se vratim na W7.
Da li neko ima neku sugestiju?
Moj ROG lap jos nije krenuo sa smrzavanjem na w10...mada ne sporim da je takodje lepo radio i sa win 8.1. No bitno da si nasao krivca i resio problematikuJa sam drzao Win 10 na lapu i posle nekog update-a, sam dobijao smrzavanje ekrana. Od tada je na njemu 8.1 i sljaka sve bez problema. Prokleti sistem me istripovao da moj ROG polako ispusta dusu, ali na svu srecu nije tako.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Intel utility ne pronalazi ni jedan outdated driver, driver pack je update-ovao neki nevezani driver.Probaj da ažuriraš drajvere sa Intelovog sajta ili sa Driver Pack Online
10586 November Update jednostavno nije dobro radio, gomila drajvera nije bila učitana a i pojedine aplikacije. Zanimljivo je da ni jednu verziju 10586 nije hteo posle vraćanja na predhodni build da instalira ali čim je izašao 11082 odmah ga je ubacio i sad besprekorno radi.Jel se nekom desilo da posle vraćanja na prethodni build neće više da se nadogradi na noviju verziju.