M
Misko78
Guest
Isto i ovde, bio sam veliki kriticar viste. Na ovaj sistem sa glat presao posle prve instalacije. Zbogom XPJa evo furam build 7100 od kad se pojavio,s obzirom da nisam koristio vistu malo mi je bio problem da se snadjem,fazon nekoliko dana dok nisam sve pohvatao.Ja sam stvarno odusevljen kako brzo radi,podrska za drajvere je neverovatno dobra,bukvalno od drajvera za plocu imam samo zvucne,sve ostalo je sama win 7 podigla,vecj po instalaciji sistema mogao sam da igram igre,bez grafickih drajvera,upalio sam RBR (koji je bio instaliran na D particiji)i prepoznao mi je rumble pad 2 podesavanja i igrao sam igru kao da sam na starom sistemu.Sistem i dalje radi stabilno i brzo.Sto se tice uporedjivanja brzine win 7 i XPa mislim da je win 7 cak i brzi od XPa (na stranu testovi,pricam na osnovu mog licnog misljenja).Super Taskbar je odlicna stvar i jako je koristan.Ne znam sta dalje reci sem da ja sad ne bih mogao da zamislim da se vratim na XP i to ne samo zato sto sam se vecj u potpunosti navikao na win 7 vecj zato sto mi je u svemu bolji i lepsi od XPa.