Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Za ovo nije opis testa koji si ti hteo da sprovedeš koji simulira "normalnu" upotrebu?Ti bi bez problema stavio phablet u svoje ultrauske hipster pantalone u dzep u kome iP6+ ne moze ni da stane ceo, i seo bez problema, a onda kada bi ti pukao ekran, ili ti se savio telefon, ti bi isao i pricao kako telefon ima dizajnerski fail . Meni se cini da je tu problem do korisnika a ne do telefona
Ispada da sad više ni nošenje telefona u džepu nije "normalna upotreba"... ok isključili smo sivonjsko savijanje... sad iskuljučjemo nošenje u džepu.Ljudi, pitacu poslednji put, da li Vam je ok da nabavim iPhone6+ koji cu da stavim u jedan prednji dzep farmerki koje nisu preuske, ali nisu u shljampave, u drigi dzep cu da stavim Note 3, 150 puta cu da sednem, pa cu da zamenim mesta phabletima, pa jos 150 puta. Da li je to po vama validan test. Mogu da sednem 150x na stolicu, pa onda jos 150x da udjem i izadjem iz automobila. Pa da vidimo da li cese i koliko saviti i sta?
Kako Vas taj realni test manje zanima od ostalih testova u kojima se uredjaji testiraju nakaradno, a niko od vas ne koristi tako uredjaj? Jesam li ja zbog toga Apple fanboy, a pritom koristim Note 3, a stvarno mi pare nisu problem da mi je potreban iPhone 6 Plus?
Šta je sledeće? Oćemo da zabranimo i dodirivanje samo da bi iPhone 6+ ostao čitav?