Pukne ti S3... big deal. Zamene ti ekran za dve slane kifle... ili kupiš drugi.

A gde je u celoj računici 6+?Za jedan S3 ekran u kompletu možeš da kupis 400-700 slanih kifli, zavisno od pekare u kojoj kupujes...
Za staklo na s3 možeš da kupis 200-300 slanih kifli...
Ekran na 5S komplet može da se zameni za 200-300 kifli... :p
Sent from mighty voodoo magic

Nestao onog momenta kada su ljuti Androidaši ušli u temu da objasne koliki je iP6+ krš od uređaja?A gde je u celoj računici 6+?![]()

Samsung is anticipating a massive drop in its profits for Q3 2014, with the company forecasting an operating profit of $3.8 billion for Q3 2014, which represents a massive 59.7% decline compared to the same three-month period from 2013.
Read more at http://www.tweaktown.com/news/40443/samsung-is-preparing-for-a-60-drop-in-profits-for-q3-2014/index.html
Ponajviše sve one koji verovatno nikada nece kupiti iPhone, tim korisnicima je to veoma bitnoSteam, ne znam da li je tacan info da je prijavljeno samo 10 sestica+ za zamenu u apple radnjama, ali ako jeste tacno, koga briga sto se od 10 miliona uredjaja savije 10?

Ne znam ni ja da li tačan info.... al ja ti na youtube-u mogu naći 10 snimaka koji tvrdi da im se savio u džepu.... nije se polomio.... al ono... dobio mali luk.Steam, ne znam da li je tacan info da je prijavljeno samo 10 sestica+ za zamenu u apple radnjama, ali ako jeste tacno, koga briga sto se od 10 miliona uredjaja savije 10?
To je sve u slucaju da je taj info tacan. Ako je brojka tipa 1% ili veca od broja ukupno prodatih primeraka, tada bi postojao razlog za zabrinutost. Ovako je samo plasiranje kontra marketinga od strane konkurencije.
Niko ne kaze da je iP6+ super cvrst, ja kazem da nije super savitljiv
Ti nemas problema sa dokazima, ti imas problem sa razumevanjem toga kako se telefon koristi u realnosti. Ti bi bez problema stavio phablet u svoje ultrauske hipster pantalone u dzep u kome iP6+ ne moze ni da stane ceo, i seo bez problema, a onda kada bi ti pukao ekran, ili ti se savio telefon, ti bi isao i pricao kako telefon ima dizajnerski fail
. Meni se cini da je tu problem do korisnika a ne do telefona 
Ne treba biti svestan toga, treba dati sve od sebe i naci situaciju u kojoj ce uredjaj da se savijePa to sam i ja odma rekao! Ovoliko uredjaji pre svega nisu da se nose u dzepu i treba biti svestan toga! Hoces phablet od 1000€, pa kupi brate i luj viton tasnu za 2 pa ga nosi kako dolikuje; sumnjam da bilo ko radi na gradjevini dok nosi iphone 6+,znaci uz gospodski i cost posao ne vidim razlog sto ne bi nosili torbicu!
Sent from my iPhone using Tapatalk