Pukne ti S3... big deal. Zamene ti ekran za dve slane kifle... ili kupiš drugi.
A gde je u celoj računici 6+?Za jedan S3 ekran u kompletu možeš da kupis 400-700 slanih kifli, zavisno od pekare u kojoj kupujes...
Za staklo na s3 možeš da kupis 200-300 slanih kifli...
Ekran na 5S komplet može da se zameni za 200-300 kifli... :p
Sent from mighty voodoo magic
Nestao onog momenta kada su ljuti Androidaši ušli u temu da objasne koliki je iP6+ krš od uređaja?A gde je u celoj računici 6+?
Samsung is anticipating a massive drop in its profits for Q3 2014, with the company forecasting an operating profit of $3.8 billion for Q3 2014, which represents a massive 59.7% decline compared to the same three-month period from 2013.
Read more at http://www.tweaktown.com/news/40443/samsung-is-preparing-for-a-60-drop-in-profits-for-q3-2014/index.html
Ponajviše sve one koji verovatno nikada nece kupiti iPhone, tim korisnicima je to veoma bitnoSteam, ne znam da li je tacan info da je prijavljeno samo 10 sestica+ za zamenu u apple radnjama, ali ako jeste tacno, koga briga sto se od 10 miliona uredjaja savije 10?
Ne znam ni ja da li tačan info.... al ja ti na youtube-u mogu naći 10 snimaka koji tvrdi da im se savio u džepu.... nije se polomio.... al ono... dobio mali luk.Steam, ne znam da li je tacan info da je prijavljeno samo 10 sestica+ za zamenu u apple radnjama, ali ako jeste tacno, koga briga sto se od 10 miliona uredjaja savije 10?
To je sve u slucaju da je taj info tacan. Ako je brojka tipa 1% ili veca od broja ukupno prodatih primeraka, tada bi postojao razlog za zabrinutost. Ovako je samo plasiranje kontra marketinga od strane konkurencije.
Ne treba biti svestan toga, treba dati sve od sebe i naci situaciju u kojoj ce uredjaj da se savijePa to sam i ja odma rekao! Ovoliko uredjaji pre svega nisu da se nose u dzepu i treba biti svestan toga! Hoces phablet od 1000€, pa kupi brate i luj viton tasnu za 2 pa ga nosi kako dolikuje; sumnjam da bilo ko radi na gradjevini dok nosi iphone 6+,znaci uz gospodski i cost posao ne vidim razlog sto ne bi nosili torbicu!
Sent from my iPhone using Tapatalk