M
Misko78
Guest
Nije tacno, evo sad sam zvao kuma pravnika da ga pitam za ovo, NE SMES da snimas ikoga da bi posle koristio takav snimak za neku dobit, bila ona novcana, statusna, pa i hvaljenja da si imao seksualni odnos. To je neovlasceno snimanje.Moj auto, private property, mogu da radim sta 'ocu sa njim...
Cak i da metnem kamere unutra da snimaju moje prcacke akcije sa klinkicama na prednjem/zadnjem... na sedistima
Zato i postoje one oznake na radnjama a ne da odvrate lopove. Ako udjes ovde mi te snimamo a ti si to znao i ako si usao pristao si na to. Kljuc je u obavestavanju.
Poslace mi kum citate iz KP_a pa cu okaciti ovde.
Misko, "test voznja", nakon te popravke klime, podrazumeva par krugova oko servisa, tako nesto, tek da se vidi da li dize temperaturu (pominje se u klipu), da li radi klima i sl.... a ne izdrkavanje na 200km/h po autoputu, maltretiranje kola, silovanje turbine i kvacila pri svakom startu, divljanje po Bezaniji sa 130, zvanje ortaka ("****e/macana", "pendule"... i , posto niko do njih nije mogao, primanje totalnog stranca sa ulice u kola da mu se pokaze "kako ovo cudo ide").
Ma, samo da je i prdnuo u sediste, opet ga treba odvesti sa strane i malo "popricati" sa njim.
Ma covece to nije predmet moje rasprave Za to ce on morati da odgovara u svakom slucaju, kazna zatvora, novcano ili restriktivne mere u vidu oduzimanja dozvole.
Ja sam to i napisao u ovoj temi jedno 3 puta pa vas molim da mi se vise ne spocitava kako je strasno sto je uradio radnik servisa.
Ono sto je strasno je da je ocigledno pokusana iznuda od 30K€ koriscenjem privatnog neovlascenog video snimka. To je cinjenica a treba da se utvrdi da li je postojao predumisljaj za to ili je to nastalo iz sitacije.