Dobio sam dzabe, 5x bolje svetli, manje trosi, ne crkava tako brzo, izgleda lepse...ubio sam sebi par sati dosade..znam da si sarkastican po pitanju Zonija, ali cisto da bacim koji odgovorAli šta će ti to uopšte
Sijalice u kabini crkavaju brzo? Zezaš, bre Verujem da i one matore, od pre 20 godina, rade minimum po 10 godina...ne crkava tako brzo
Možda ne može da čeka... kriza i toBude možda potrebno ako padne igla na pod u toku noći, ali može da sačeka potražnja i jutro.
Pre bih to sipao u automobil (ako vec ne mogu da ga narucim od negde), nego da kupujem ona vgno sto se prodaju kod nas. Za ovo bar znamo odakle jedobra je reklama skroz al da vidim ja tog koji ce da sipa to u GT R a :rofl:
pa menja se na godinu ili 15 000 km... tako preporucuje zvanicni servis mom autu i to postujem...meni ulje i filteri treba oko 7k da izadju, ali promenio sam svecice i pregledao i dopunio klimu i ispade 14500 na kraju...al lepse vuce zbog novih svecica a miran sam sto se tice klime jer nisam znao kad je prethodni vlasnik punio...Ima li potrebe menjati ulje staro godinu i 3,4 meseca, prešao 14000km? Audi A6 u pitanju, unutra je ona Castrol full sintetika. Neki mi pričaju da ne treba, drugi kažu da ulje izgubi viskoznost. Oko 200evra mi izađe mali servis, 8l samo ulja treba.
Sent from Nexus 5
Nije sve jedno koji je motor u pitanju i koje je ulje u pitanju, bez obzira što je full sintetika. Takođe je bitno i kako se vozi auto i sa kakvim gorivom. 15.000 je za naše uslove gornja granica ako misliš da ti taj motor služi dosta km. Ulje bi trebalo promeniti posle godinu dana, vremenski gledano.Ima li potrebe menjati ulje staro godinu i 3,4 meseca, prešao 14000km? Audi A6 u pitanju, unutra je ona Castrol full sintetika. Neki mi pričaju da ne treba, drugi kažu da ulje izgubi viskoznost. Oko 200evra mi izađe mali servis, 8l samo ulja treba.
Sent from Nexus 5
3.0 i 240hp? :micri: Gde to realno iskoristiš?3.0. 240 konja je 240 konja.