S
stalja
Guest
A shto bespotrebno ciganishesh auto? Skupi pare i uradi ga ljudski.
Aj bre više ofarbaj ga, matere ti što bi rekli u Bosnuja mislim da je ciganisanje da za auto od 2700 evra, platim farbu skoro hiljadu. jer je vreme uzelo maha i na ostatku karoserije. i, ne ciganishem, nego ti kazem lepo da moze da ispadne ekstra uradjeno.
pa, raspitao sam se, kako rekoh, i kazem - to shto majstori naplacuju tolke pare, to moze eventualno ako ti naplati pechenje, a ako umesh da shmirglash, dobijesh istu stvar. a shta je komora - provetrena garaza, sa dva tri ventilatora. do mojega ako to koshta 1000 evra.
zaboravih - shimrglanje izmedju slojeva, i magichna krpa za uklanjanje prashine
evo, kad kompletiram kola, okacicu slike, hi res, pa mi recite dal sam se isciganisao
hahahaah lubiR_U_S je napisao(la):E samo ti fale lubenice u kolima do plafona i da budeš pravi pravcati lubi (tako se tepa lubeničaru)
Moze to i lepo da izgleda ako se sve zameni, tj sve bude sharano NOT!Ja takve "sharene" automobile zovem benetton , ima sve nijanse crne
Komore za farbanje kostaju od 20 000 - 100 000 eur, zavisno od jacine motora, broja motora, kvaliteta i debljine filter plenuma, osvetljenja tj. broja neonki po plocama, dal su samo na plafonu ili i po bokovima, rucnih ili automatskih zavesa, resetki na podu, broja pripremnih mesta, velicine same komore, u smislu dali ces u njoj i kamione da farbas itd...znam, jer ih "moja" firma prodajea shta je komora - provetrena garaza, sa dva tri ventilatora. do mojega ako to koshta 1000 evra.
Igore evo bash malopre pitah caleta za koje pare moze najjeftine u SO da se ofarba auto kao tvoj i kaze da bi mogao da prodjesh za 250e + materijal. Nama je taj lik farbao Yugaproshle godine i iako lik nema komoru, auto je bio kao nov posle farbanja kod tog likaevo ga sad, pa cete da shvatite moju potrebu za farbanjem, a sobzirom da znate za udes, i moju potrebu za shtednjom
a evo i plastike, PVC, koju sam vec ofarbao sam:
levo, crno krilo -
Zestokih 90HP seje strah medju boyracerima na beogradskim ulicama...znash li ti, da ovaj auto, na 260k predjenih, 1.8 benzin, i dan danas leti, kao raketa ?
Igoritza trkach....da li je do karaktera, ili shta, ali ja mislim da mene retko ko obilazi, uglavnom ja obilazim ljude, a auto mi svakako pomaze u tome. eto, primetih da me je neki lik pojeo na semaforu, sa novim Auris-om, a ja se skoro uvek trudim da budem najstartniji na zelenom svetlu, da bih na sledecem semaforu bio prvi da krenem.
Nemoj da te cuje Driver....pritom - ova mashina je ispred svog vremena - centralna, elektronski, servo ko na novim kolima, menjach lagan, a izrada kao tenk - ne rachunajuci udes, samo pakne sam menjao na njemu, i ostalo odrzavanje, ulje i slichno. posle 17 godina, krenuo da mi krcka homokinetichki zglob, dakle, 2500 dinara moram da ulozim .. a ja sam mu drugi vlasnik, gde je auto 92 godishte kupljen u moje vlasnishtvo 94te.
Bolje ofarbaj prednji deo, a ostatak ispoliraj, nece se puno razlikovati. Eventualno vidi da odradis korekcije na boji tamo gde je izgreban.shto se farbe tiche, ako uspem da sredim krila, planiram da ga celog odradim istom metodom.
Karavani su uvek na ceni zbog rapidnog skoka potraznje za lubenicama.....pitanje - sobzirom da je sad na mene auto, jel mogu da nadjem glavu za glavu, isti ovaj samo da nije karavan ? poshto sam nachuo na bubanj potoku da su karavani na vecoj ceni, nego sedani
Misliš nešto poput ovogaPa s' obzirom da mozes i lubenice da vozis sa njim, nema razloga da u njega ne stane i jedan konj viska....
Розе-љубичасто... мојне цепидлачиш! Битна је порука и уникатност!Ovo je ljubičasta
Ali je i bitno i otici kod lekara i proveriti se na daltonizamРозе-љубичасто... мојне цепидлачиш! Битна је порука и уникатност!
То су ионако женске боје... па је вама женама битно да ми, мушкарци, знамо да их разликујемо.Ali je i bitno i otici kod lekara i proveriti se na daltonizam