ZOMBI
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 14.12.2013.
- Poruka
- 2.110
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
Evo recu ti ukratno sta ima taj Phanteks i sta ga cini dobrim kucistem. Samo sve... izgled(doduse subjektivna stvar), funkcionalnost, kvalitet izrade, mozes sve da spakujes u njega... vidi se da kuciste nije kupljeno od nekog oema i prepravljano i doradjivano ili sta vec... vec da su ga sami dizajnirali i to skoro bez greske! U tom je fora, kuciste je jednostavno dobro.... ozb, sto ga mrzis? Jel mora da leti? Pa kuciste je kompletan proizvod, cena jeste visoka, ali je fer za ono sto dobijas kad pogledas konkurenciju u tom cenovnom rangu...
Cek, raspisah se tu o glupostima, aj ovako... Ti mi kazi sta mu fali? Samo toliko! Ili je jedini razlog sto nije izmislilo ne znam ni ja sta? A da.....izmislilo je to da u kuciste moze da se montira oprema koju da bi stavio u druga kucista moras da ih modujes, pumpe, rezorvoari, dosta mesta za dzinovske radijatore...
Cek, raspisah se tu o glupostima, aj ovako... Ti mi kazi sta mu fali? Samo toliko! Ili je jedini razlog sto nije izmislilo ne znam ni ja sta? A da.....izmislilo je to da u kuciste moze da se montira oprema koju da bi stavio u druga kucista moras da ih modujes, pumpe, rezorvoari, dosta mesta za dzinovske radijatore...
Poslednja izmena: