Tacnije od 612KS... Carrera GT ne prašta greške, to je izuzetno opasan auto.Strašno! Sjajan glumac sa velikom harizmom!
***als ih ta kola od 500 konja! :-(
RIP Paul
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Kako naj glumac kad držiš Dizela na avataru?prava tuga .. moj najglumac ikada
samo zbog njega sam gledao FF
A što su vam toliko bitna zatamnjena stakla?Jedino što ću izgleda morati nešto da prelamam za zatamljena stakla
Nisu mi bitna (pod moranje) već je auto došlo sa zatamljenim staklima pa da ga ne skidam ako ne moram. Postoji nekoliko razloga za to: moram platiti skidanje, mogu oštetiti grijače na zadnjem staklu, moram ganjati folije da zaštiti unutrašnjost od jakog sunca a da ne spominjem da auto bolje izgleda sa zatamljenim staklima plus što se samo staklo ne raspe u slučaju sudara, ne daj bože, ne smeta kada se retos zalijepi sa dugim svjetlima, itd...A što su vam toliko bitna zatamnjena stakla?
Kad sam ja kupovao svoj auto, pitao sam da li postoji varijanta sa skroz "čistim" staklima, ali su fabrički sva bila malo zatamnjena (valjda 10%?). Sad mi se desi da ponekad, kad izađem iz auta, pomislim: U, pa to ipak nije oblačno!
Ovo je problem uglavnom 40% wintera i 60% do tebe. Losa je wintera kad je mokar put. To sto imas auto od 105+30ks je nesto vise klizala guma, ali kliza i na slabijim kolima.Pitanje za vozače jačih turbo dizel ili turbo benzinskih motora ovde: kako se obuzdavate i kontrolišete po ovom vremenu, kada treba nekog da preteknete? Imam sve 4 tigar wintere, prednje su vožene jednu sezonu. Kada zabodem gas u patos po vlažnom asfaltu u drugoj sa 50km/h proklizavaju točkovi. U petak sam zaobilazio neku nesretnicu u Ustaničkoj, na uzbrdici pre Bulevara. Spetljala se jer je isekao neki magarac u AR 147, i ide joj auto u nazad. Stajao sam iza nje, pa nisam imao više gde da bežim, i zabo sam gas i zaobišao je. U prvoj proklizava, prešaltam u drugu, opet proklizava. Jbg, bilo je kritično, nisam uključio traction control u desnoj nozi
lepo ti je rekao, samo jos bitnije od toga, treba znati da nikako u prvoj brzini ici uz brdo...... i kaze mu neki stariji prijatelj, kako krenes tako odrzavas gas uzbrdo, ni dodavanje ni popustanje, i kaze izadje bez problema...
Reče Golfomrzac.to i nije grehota