Al ce da ima mnogo sveziji dah zbog efikasnijeg odvodjenja toplote
Setih se ovog posta...da izvinu Kaluđerčani.Zadnja smo rupa na svirali. Skoro sam bio u Kaludjerici I drugar skrenuo ko zna gde I u koju ulicu, vozi on nekim levim puticem I pita mene "gde sad?" . Reko cek da pitamo ovu zenu, stanemo mi, izvin'te gospodjo, gde smo mi? Zena kaze, na kraju sveta. Oplak'o sam bio.
Kakva je situacija iz dana u dan gora, bicemo mi kraj sveta.
Btw, ima CoolLaboratory Liquid Pro da se uzme u onoj "novoj fensi" prodavnici gde prodaju Corsair, Bitfenix, Phanteks i tako te ekskluzivitete.Pravi overklokeri peru zube termalnom pastom.
I to sa CoolLaboratory Liquid Pro.
Pre i posle overklokovanja.
Za cigarete i alkohol i treba samo da rastu cene, ali za hw ne trebapa na bili su cene na cigare, kafu i alkohol odavno. Cigarete koje ja pusim su bile 50 dinara pre 4 godine, sad su 180 din. Plate nisu rasle....
PS. ******e je jako losa navika koju nije lako ostaviti. Novi CPU ne moras da kupujes (primera radi). Ko kupuje ceo nov racunar koji je sad 500 evra, bice 560 evra od nove godine. Ko ima para za i7 od 300 evra, jbg, taj nek plati 340 evra sada...Ne odobravam ali sta je tu je...Bilo je lepo dok je trajalo.
mogu oni da misle i traze kolko oce, sustina je da ce ili prodati, ili nece. Hocu da kazem da ako neko zaceni neki polovnjak visoko, brisace prasinu sa njega svakih mesec dana i tako dok mu cena ne ode vremenom u kategoriju "smece za baciti"sada vise neces moci ni polovno da kupis a kamol i novo,jer i tu skacu cene,mislice ljudi da ce moci da dobiju para vise nego sto sada mogu da dobiju...
porudzbina bude procesuirana sutra jer se danas ne radi i eto tebi 20%Ja sam juče naručio miša.
pa ne idu te pare njima u dzepove u vec u drzavni budzet.Ode na 20% jedva su docekali, provereno, a proverite i sami...
Ako ne bude bila cena kao što je pisalo na sajtu kad sam naručio, neću primiti paket. Opušteno.porudzbina bude procesuirana sutra jer se danas ne radi i eto tebi 20%
Ako nisu otkucali fiskalni juce, nece biti ta cena 99%...Ako ne bude bila cena kao što je pisalo na sajtu kad sam naručio, neću primiti paket. Opušteno.