Ovo je prosecna brzina 55km/h ?Zlatibor - Beograd, od motela do kuce. Prosto neverujem koliko sam nisko uspeo da ujajarim
Do tamo je bila 4.4 jer sam isao preko Kosjerica, zeznula me navikacija ...morao sam da podelim ekonomicnost moje noge i C220 CDI-a
Jeste mala potrosnja ali i ti vozis kao babaAha, a kilometraza je 240km ili koliko vec tacno
Veruj mi ne nego ja umem da ne vozim sporo a da "ujajarim" 80-100kmh/ po blaze krivinavom putu i samo pri toj brzini moze da trosi tako malo, vise ce biti 80-90 da je optimalno (naravno 80-100 kada nema nikog ispred, kada ima sta cu, 50-60 ili koliko se vec ide), ali i pravac isto tako. Nije to autoput, ogranicenja su 60-80 (nije da ih postujem kao nesto nego se pazim pandura).Jeste mala potrosnja ali i ti vozis kao baba
Ovaj verovatno nije imao taj sistemVecina ovih automobila ima takozvani air-ride, sistem vazdusnih jastuka na ogibljenju i bukvalno se pomocu joysticka mogu podignuti na normalnu visinu a takodje i spustiti skroz "ass to grass".
brate kakve masincine.. ovo je (bio) rally
WRC je za decake a Grupa B za ljude svaka cast na linku
Jbt ovaj se katapultira
Da, u prvih minut-dva su baš dobre mašinčine (nikad nisam čuo da ih neko tako zove, ali naziv nije bitan)brate kakve masincine
Pa, od onih automobila na kamionu, i ja bih pre uzeo Juga, nego one monstrumeYugo u Fast N Loud na Discovery