Ja se ne sećam da sam video da ga neko koristi, ali ko zna...Koliko pusaci uopste koriste taj upaljac iz kola...
Ja sam nepusac, ali sam koristio par puta taj upaljac za sitne popravke.Koliko pusaci uopste koriste taj upaljac iz kola...
Ne vidim kako ti ne vidiš da je mala verovatnoća Da li si ikada čuo da je tako nešto zatrebalo nekome? Ja nisam, čak ni u pričama tipa: "Kad je šurak moga kuma išao kolima u..."Ne vidim sto je mala verovatnoca.
Ja mislim da ti malo za***avas, ali boze moj.Ne vidim kako ti ne vidiš da je mala verovatnoća Da li si ikada čuo da je tako nešto zatrebalo nekome? Ja nisam, čak ni u pričama tipa: "Kad je šurak moga kuma išao kolima u..."
Ja bih najviše voleo da su i upaljač i USB dodatna oprema, pa ko šta hoće (može nijedno, jedno ili oba)
Koristio sam ga možda 2 puta za 10 godina i to kad recimo nosim trenerku, pa mi upaljač sklizne iz džepa negde među sedišta, mrzi me da ga tražim dok vozim, i onda iskoristim taj iz auta.Koliko pusaci uopste koriste taj upaljac iz kola...
Napravljen je custom punjac, ugradio sam ga u kadett 91 tamo gde dolazi sat, ja sat nisam imao, ali sad imam dva USB porta (od bracket-a). Iskren da budem ne secam se koje sam komponente koristio, ali mogu da proverim.da animane ajde daj slike/spefikacije... da ne kupujem treci put... kod mene problem sa strujom... HOXu treba malo vise od kineskih 1A :|
Pa da ljudi stvarno misle da je fabrichki i da je USB postojao josh tada... Neozbiljan siMogao si i crne šrafiće da staviš