Nemoj Skote da udaras prioritet na kardio, ne mozes za jedan dan vise da izgubis masti od odredjene kolicine, nemas dovoljno enzima da pa to ide na foru ako istrcim umesto 30min. recimo 1.5h, skinucu 3x vise masti.Sad sam na ketogenoj, još nekih 30-40 dana i samo definicija me intersuje. Primarno ću da udaram kardio.
Imam molbu, ako nekoga ne mrzi, treba mi ok program za teretanu, ispao sam iz toka.
Cenis da to ne znam . Trenirao sam i ranije, znam kako sta ide, i teorijski i prakticno. Treba mi preworkout da bih imao vise snage, jer posle toliko godina pauze i povreda, nikad gore nisam pao ni fizicki ni mentalno@Warmaster
Ok su supsi itd... ali sto se malo ne fokusiras na trening i ishranu sto ti je 95% uspeha , nemoj da trazis "miracle supplement" jer ne postoji
Pa taj fazon... mada ja samo whey , kreatin nikada nisam i necu da uzimam iz odredjenih razloga...Po meni multivit, whey i creatine su obavezni. Ostalo je uglavnom bacanje para. Jedino amino/bcaa ako ste na defki. Mene recimo NO tj stimulansi ne "rade". Znaci kofein i guarana nista osim ako ne ubacim i alkohol tipa vodka i wiski uz to al ne ide alkohol kao pre-workout drink
Realno, shto? Tebi treba dosta mase, tebi bi bash dobro sluzio kreatin.Pa taj fazon... mada ja samo whey , kreatin nikada nisam i necu da uzimam iz odredjenih razloga...