OFMG kakvih ljudi ima pa to je za streljanje sve od reda :trust::smrc:
Medo da zivim blizu tebe rado bi ti pomogao da ga prevaspitas
Nisam mu uplatio unapred, iako je trazio, bio mi je sumnjiv od pocetka,ali sam se polakomio na dobru cenu(zato i krivim sebe)..Nije bila moguca provera paketa,samo da odbijem,ali krelac sam i nisam,rizikovao sam. I sad ostaje jedino da mu Beks ne da pare ako ne pokaze licnu kartu i onda Beksda meni vrati pare, Ili ako policija resi nesto,sad mi je cura kod njih posto ja radim i ne mogu da odem,javljam dalje..Jel moguce ovo?!
Ja sam kupio svoju kartu preko kp sa 20 meseci garancije u winwin-u i nikakav problem. Jedino vazno i zlatno pravilo je da se ode licno kod prodavca i da se proba i pogleda predmet pa tek onda kupi.
Jel si uplatio njemu na racun ili kako, nisam procitao gore?
Jel moze da se prvo pogleda paket kad ti stigne pa tek onda da platis?
Koja tuga...
Mozes da trazis proveru paketa,ali to ne rade svi cinimi se samo AKS...ali ja to oped kazem Krelac nisam trazio i uzeo sam paket i ako sam sumnjao..Sad kad sam se iznervirao moram da se izrazim... Primili bi ga u dupe za 10e, a za 25e ce sad da prica po selu kako je nekog prevario... Seljacina glupa!
Kakva je to glupost da ne moze da se proveri sta je u paketu?! Pa moze unutra da stavi VHS kasetu i da ti proda kao GTX 660 za 200e? Nasli seljaci rupu... valjda ce neko da ih zaustavi u tome.
Inace istu recenicu je dobio na Kupujemprodajem od mene,ali bogami ovaj nema ni O od obraza..mZnaci ljudski obraz i moral kostaju 25 evra tuga i jad
Ni ja je ne vidim. Cek da je proknjizeI ne znam zasto ovaj Kupujemprodajem ne okaci i moju negativnu ili ja mozda ne vidim posto me je blokirao?
Da sam ja ovo video juce...sad ne bi bilo ove teme...Ali sad je tu ocenu tek dobio..Evo jednog od njegovih odgovora sa kp:
polovnestvari.rs
"ja stvarno neznam sta ste vi mislili za 1000 dinara da dobijete, a kartica je 100 posto ispravna i ta koju si kupio tu i dobio ,izgled vara to je tacno ali kartica radi ,vise od 50 posto nas kaci slike sa interneta svojih predmeta koji su na prodaju ,tako da necu puno da se raspravljam oko togo ,tacno je da sam svojoj selretarici dao odobrenje da vam posalje nvidiu g force 8800 ali sada je neces dobiti sigurno ni karticu ni pare , moze da se ljutite svi i nemora niko nista da kupi od mene ,ali ja pratim svoje aukcije na limundu kojih dnevno imam oko 1000 , tako da ja nemogu u takvoj situaciji da reagujem odmah,,POZDRAV SVIMA"
Mozda uspem preko policiji da stopiram isplatu novca, od strane Beksa..sad ce zvati Policija kurira koji je predao paket meni..Ali "Izgled vara, to je tacno..."
Polomio bih mu prste, pa zube, pa tim slomljenim prstima da skuplja zube...
Hvala Prosvetlio si me, a to sto su drugi prevareni,mogla je da bude i 40e i sta onda?Ja ne verujem da se moja definicija limundo srbije opet potvrdjuje
Ne znam kako si mislio da 4850 dobijes za 25e? Tu graficku i dalje prodaju za oko 40-45e i jednostavno si trebao da po forumima pojuris neku za taj iznos i sada bi sve bilo ok..
Slazem sa svim recenimTi si stvarno mislio da ustedis 15e i 4850 dobijes za samo 25e? Sta bi ti falilo da si na ovom ili susednom forumu sacekao 4850 za 40-ak jura, sanse za ispalu su 10x manje a u isto vreme ces lakse da se izboris za ''pravdu'' ako te neko slucajno ispali.
Znaci, hteo su da kupis nesto za skoro 40% manje od realne cene iz oglasa.. ne znam sta si ocekivao.. i to jos na KP.. pamet u glavu sledeci put
ima i za manjeJa ne verujem da se moja definicija limundo srbije opet potvrdjuje
Ne znam kako si mislio da 4850 dobijes za 25e? Tu graficku i dalje prodaju za oko 40-45e i jednostavno si trebao da po forumima pojuris neku za taj iznos i sada bi sve bilo ok..