neSSa
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 15.08.2010.
- Poruka
- 4.068
- Rezultat reagovanja
- 2.573
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Prednja maska ce za sada ostati ovakva. Razmisljao sam se oko nekih spajanja,prekrajanja, itd ali mi se ni jedna ideja nije do kraja svidela. Limovi ne dolaze u obzir jer planiram da zadrzim HAF funkciju kako bi radijatori i komponente disali! Jedino sto cu mozda, ako smognem snage (para) da odradim je prelaz izmedju dva kucista i desni front panel koji ne koristim.Sjajno!!!!sta planiras za prednju masku,hoces li ostaviti tako kako jeste,ili zveknuti neku custom front panel,da bude iz jednog dela?ja bih isao na ovu drugu opciju,jedno fino parce lima,iseci to kako treba,posle na pwc i kontam da niko nebi skontao da su to nekad bila dva Haf-a
HAF nije lepo kuciste ali je za hladjenje dusu dalo, probacu da ga licnem maloSlazem se sa sindinom idejom Ruzno je ovako sad kad si montirao maske...
CIlj mi je bio da napravim prostrano i provetreno kuciste u koje mogu da stavim sve sto sam zamislio a da pritom ne bude +500$
ni MM nije lep ali zato sadrzi sve sto treba, cilj je funkcionalnost! U mom slucaju 2-3 napajanja, 3-4 grafike, radijatori milion opcija itd....
Poslednja izmena: