3. Postoje, ali ti si pitao šta je prednost ovih naspram klasičnih guma. Nisam pitao kakva još rešenja postoje, samo sam naveo prednosti ovih.1. Postoje run-flat gume koje kad se "probuše" još uvek nekako idu, do prvog vulkanizera. Takođe, pogledaj "contiseal" tehnologiju, gde se manje bušotine same zatvaraju.
3. Standardni točak nije ni blizu toliko fleksibilan, već prilično krut gledajući od osovine ka površini dodira sa podlogom.
4. Nakon vožnje a tokom noći se smrzne sneg-led, pa voziš krut ledeni točak.
5. I dalje mislim da je vrlo ružan u odnosu na klasične alu felne. Za neki gradski auto ok, ali za neki lepši, sportski... Videćemo.
Pošto je izgleda Michelin iza ovoga, a ništa još nije komercijalizovano iako je prototip prikazan još pre nekoliko godina, rekao bih da se verovatno nikad neće ni komercijalizovati - prilično verovatno da ozbiljnih problema ili nedostataka ima.
Da ne planiraš i ti da sa Igoritzom da praviš drvenomobil MK2Kakav je zakon kod nas za "homemade" automobile(od nule)? A kakav je za automobil koji je prepravljen da ne lici ni blizu pocetnog modela?
Svaka cast Vule, prava posvecenost! Super je ispalo!
HvalaVule imas mu*a za takve podvige, svaka cast jos jednom!
OdlicnoNaravno da se ne vide, zato sam sve ovo ovako i radio, sa inspekcijom svakog dela nakon svakog prelaza
Uslikaću nešto kad sine sunce, ne ide mi vreme u prilog ovih dana...
A Italijan je kao mnogo bolji po tom pitanju?Reno ko Reno, izakano, malo, na sve to Francuz. Kad krene da se kvari - rupa bez dna.
Apsolutno. Kakav bre Clio III. Mozda eventualno RS, mada se bas na pravoj liniji i nije nesto pokazao sa tim njegovim atmosferskim 2.0 motorom i poprilicnom masom. A za te pare koliko kosta, mozes da biras sta ces da kupis.Za pare koje kosta mozes mesecima da se lomis sta da kupis.
Znam za taj oglas,ali novo novo pricamoZa 17k otprilike, skoro novo, tek razrađeno... Mazda 3 MPS Turbo, razbija tog Clia RS uzduž i popreko, a o kvalitetu Mazda vs Renault ne treba ni polemisati... Još 18 meseci u garanciji, a oprema kakvu kod Clia ne možeš ni da dobiješ...
http://polovniautomobili.com/oglas2016323/mazda_3_mps_23_disi_turbo/
http://www.mazda-rs.com/KupujemMazdu/Cenovnici/tabid/1014/Default.aspxCena novog Clio 3 RS je 18 soma.Sta ima novo da se kupi za te pare a bolje od njega ? Polo GTI 22 hiljade .
Znam, ali da kupuješ novo, zar bi zaista pre dao 18k za skroz nov Clio RS ili 17k za praktično novu Mazdu 3 MPS Turbo, koja je zaista bez tačkice, još 1.5g u garanciji i motor tek razrađen (33000km)? Ajd reci mi pošteno...Znam za taj oglas,ali novo novo pricamo