Pitaj Zonija sta misli o radar jammerima...http://www.ramino.co.rs/2/with_flash/html/Blinder.html sta mislite jel se vredi razmisljati o ovako necemu
samo bez komentara glupih komentara na ovo molicu
Odvalio si ih na rupama.Ja da napisem da sam kupio prokleti Stilo, i da vise u zivotu ni na poklon necu uzeti Fiat-a. okej, vozim agresivno, ali braaate, evo liste kvarova za tacno godinu dana:
1. silen blokovi
Auto ti je presao trilion kilometara, pa ti je otislo sve zivo.2. alternator
To je najverovatnije otislo zajedno sa alternatorom kad ti je zakucao lezaj. Odvalila se i Rusu na felaciji.3. remenica alternatora
Ne, to potvrdjuje pod 1. Vozis ko manijak. ...i kupujes lose delove. Kupi SKF lezajeve.4. lezajevi - TRIPUT, prednji levi i dvaput prednji desni(zaista ne gadjam rupe po asvaltu, vec je stilo od cokolade)
Da ti to nisi vozio na selu gde pravis drvenomobil? Sledeca kupovina mora da ti bude IMT 533.5. letva volana
...i to te kostalo jedno 250 evra. Nije to nista, ja sam na Gnojfu slomio 2 menjaca. Doduse na 150 konja i sa fiksnim zamajcem.6. sinhron 5te brzine menjaca (jedva sam nasao pojedinacni sinhron, jer je moja verzija sa 85 konja, i ima drugaciji menjac od 105 i 115)
Rezime.... kupio si leshinu.7. far kratki, svetlo - 3 puta do sad. na dva meseca crkava.
8. karter
9. neko komplet elektricno kolo (upalim auto, on obavesti o 126 error-a i onda tek moze da krene)
Ni jedan kao LUBI!e ***o auto! onaj moj lubenichar Passat B3 je na 3 zamene ulja imao jedan kvar, ovaj stilo na jednu zamenu ulja ima 3 kvara. kakva kanta!
Igoritzi godina 6 meseci, milinaevo liste kvarova za tacno godinu dana:
7. far kratki, svetlo - 3 puta do sad. na dva meseca crkava.
Koje godiste je Stilo?Ja da napisem da sam kupio prokleti Stilo...
i koliko je placen u startu ?Koje godiste je Stilo?
Sudeci po karteru i trapu, taj kao da je vozio po jarugama kad se vracao sa tih svadbi i slava. Ili ga je vozio kao sto vozi Pezo 307 kad su mu ukljucene rotacijedrfedja - najgore je sto NISAM uzeo trilion kilometra auto. uzeh ga od coveka kojeg moj cale poznaje, a on ga imao od proizvodnje. i pritom je bio pandur, te ga je vozio na slave i svadbe, a za svaki dan je tu bio 307 sa rotacijama.
120K je presao na slavama i svadbama... jbt, pa jel taj isao negde sa tim autom jos?prvu dijagnostiku sam uradio u Laki-ju, iako su skupi, stvarno se najbolje razumeju, i zaista jeste auto presao sada aktuelnih 180.000, od kojih sam ja presao 40.000. Lubi je prvih 180.000 prelazio, ja mislim uz zamenu ulja i eventualno jedne plocice ...
To i ja kazem... po kojim je to sve svadbama isao...mora da je pio na tim svadbama i slavam...s obzirom na stanje u kojem je stilo...Taj lik zna mnogo ljudi cim je nagruvao 140 hiljada odlazeci na slave i svadbe. Osim ako nije isao po ino.
U pravu si... tri menjaca sa onim koji je bio na kolima, doduse sve razliciti kvarovi. Na 2.0 sam saranio jedan.@drfedja:
Što lažeš da si saranio samo 2 menjača, nešto si se zabrojao Ja bi rekao da je fabrički + 2 koja su saranjena, tako da sada voziš četvrti po redu, uključujući onaj prvi sa auta. I koliko znam i ti si na tvom Gnojfu jednom odvalio karter.