• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
pa skuplja je jel je je 2000ccm i registracija 30k din tj normalna ono 2,4 sigurno bije 45 50

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Niije samo zbog toga ;) Malo je i kvalitetnije odradjen sam finis iste, tako da kao sto rekoh, sve ima svoju cenu ;)

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Captiva je odlican dzip za novac za koji se prodaje... To sto si ti naveo kao razloge i kao minus je na osnovu toga ko je vozi, a ne da je sam dzip los
Kao prvo Captiva nije dzip a jedva je i suv. suv i terenska vozila pratim od svoje 10. godine, dakle od '97 godine, mislim na ozbiljno pracenje, ne na igranje po podu ;)

Uopste nisam rekao da je Captiva losa zbog tatinih mezimica iz NS vec zato sto je to definitivno neipslativ i neinspirativan automobil.
Normalno da je za nase seljacke srpske uslove i ovo san ali ako cemo realno i zastava 10 je san za 80% porodica u ovoj zaostaloj drzavi.

Captiva ima sve karakteristike losije od konkurencije, ama bas sve, normalno nisam je vozio ali sam procitao bar 20 review-a, sto nasih sto stranih a imam i oci i usi, dakle i YT.

Ocajan terenac, zaista ocajan 4x4 pogon, dosta sminke [kao i kod vecine suv modela, spojleri i losi prilazni, prelomni, odlazni uglovi itd] ali je ovaj model i za jedan suv previse svilen. Da to bar znaci vrhusnke materijale itd pa ajde, nego su i materijali i zavrsna obrada losiji od konkurencije.

Ostali modeli koji nisu bas raspolozeni za teren bar opravdavaju ovo slovo s u skracenici suv. Dakle bar su agilni, pruzaju uzivanje u voznji i dobar4x4 pogon makar za klizave podloge, malo snega i blata.

Captiva je najveci fail u 4x4 svetu. Ne pruza nikakvo zadovoljstvo u voznji, u odnosu na konkurenciju nema sta da trazi osim zenskastog izgleda i imena. Zato je i voze takve osobe.

Sto bi nas narod rekao, nit smrdi nit mirise :d A to je nesto najgore. Kao Kostunjavi :d

Captiva za tu cenu ima mnogo konkurenata koji je brzo bacaju u zaborav.

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Captiva za tu cenu ima mnogo konkurenata koji je brzo bacaju u zaborav.
A to su?

p.s. Lepo si rekao , citao i cuo i gledao, nisi je vozio, dakle nemoj da pljujes po necemu sto nisi testirao... Znas kako, i Jeremy Clarkson naduvava sve automobile, sem Ferarija, Vejrona i ne znam ni ja sta sve ne, uglavnom sve osim "superautomobila", pa sta? znaci samo automobili od 200k+ evra valjaju, i to sam iskljucivo ako mogu da potpisuju i drift-uju? Misliim ne rauzmem :) Ok, nije najsjajnije resenje za offroad, ali onaj ko zivi u gradu, tesko ce i da koristi offroad :d, ali reicmo visina dobro doje kao prednost, prilikom parkiranja na visokim ivicnjacima, gde i ja sa Bravom kacim, a kamoli super cars :d

Takodje kao sto sam rekao, Captiva je low budzet SUV i ne mozes da ocekujes ne znam ni ja sta od nje, a i slazemo se da joj glavni cilj nije offroad :), takodje, neko auto kupuje zbog performansa, neko zbog izgleda, neko zbog udobnosti, neko zbog ******a, sve ima svoje, svaka roba nadje svog vlasnika ;)

Poslednja izmena:

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Ko pominje 200+k evra ?
Dakle, Honda CR-V, Renault Koleos, Subaru Forester, VW Tiguan, Opel Antara, Toyota Rav IV pa i Sorento polovan iako ima sasiju i reduktor, Novi Sportage i Hyundai Santa Fe/Ix35, Nissan X-Trail..matoriji bmw X3, Freelander..

Sve su ovo kompletniji modeli od ovog faila zvanog Captiva. Svaki ima milion prednosti u odnosu na nju. Ne gledaj samo ovu cenu jer sve ovo sto sam nabrojao u zavisnosti od godista moze da joj parira cenom.

Jel moras ti da probas sve procesore, memorije, hard diskove i ssd, monitore na ovom svetu da bi doneo neki zakljucak ? Da bi preporucio nekome?

Mrzim te konstatacije nisi vozio ne znas nista. A ko se to navozao silnih modela u Srbiji ?

Ja ti kazem da se u automobile generalno dosta dobro razumem, posebno u suv i terence.

Za mamu koja ce po 5cm snega da skokne po klinca u skolu Captiva je odlican izbor. A zasto- samo zato sto ima najzenskiji dezajn od svih nabrojanih. Ti ljudi ne razmisljaju sta kupuju.

Ko hoce suv sa akcentom na sport ima sta bolje da uzme X3, forester 2.0xt [iako je ovo i off road masina], tuguana sa jacim motorom.. ko hoce minivan u suv-u tu je Koleos, CR-V, a ko hoce sto bolju prohodnost Freelander, Forester, Sorento.. za pozeraj tu je sposobnija Antara i sposobnija i pouzdanija RAV4.. mogu ovako do prekosutra, a ako ti sad nije jasno.. ja nisam kriv ;)

Poslednja izmena:

ostoja88

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Poruka
409
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
intel i3-3225 & LC CC-120
Motherboard:
msi z77ma-g45
RAM:
hyperX 8gb ddr3
VGA & cooler:
hd4000
Display:
dell p2414
HDD:
840evo 250gb + seagate 1TB
PSU:
tt smart 630w
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Windows 7
Meni je od tih SUV-a RAV 4 nekako najdojajniji :D mada stvarno nemam predstavu kakav je auto...

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ocigledno ti nisi shvatio poentu mog posta i cene od 200k evra, no dobro, ne bih ulazio u raspravu

Sto se tice pitanja, preporuke hddova, ssd-ova, CPU-ova i ostalog, pa recimo samo, da ja se ne usudjujem tako olako kao ti da preporucjem nekome nesto sto ja licno ili neko blizak meni nije probao, a to sto ga je nahvalio-ocrnio neki stranac, ili domaci HW "poznavaoc" to me apsolutno ne zanima, verujem samo sebi, svojim ocima, i par ljudi odavde sa foruma, a to dal je on ocenjen na Amazon-u i IT svetu sa 5/5, veruj mi da me aposlutno ne interesuje, a jos manje verujem njihovom sudu i oceni ;)

Nisam rekao da nista ne znas, ocigledno pratis SUV-ove, i znas, ali sudis na osnovu rekla-kazala, a veruj mi od toga nema gore. Evo naveo si X3, X3 je klascan primer zenskog dzipa koji se nikako ne koristi za offroda vec za matore burzujke koje sede po kaficima, o RAV 3 da ne pricam, CR-v kad sam video ko sve vozi, sve mi je bila jasno, likovi koji su kupili taj model, jer su culi da je izvanredan ili videli na SAT-u :rotf:, VW Tiguan ista prica, zamena za Tuarega, i manekenizam, izvini ali bar ja jos nisam video da nekog koristi Tigauana za bilo sta od onog sto si ti naveo a to je offroad...

Dakle ako pricamo o offroadu, zna se ko tu vlada, Jeep, Land Rover, i Pajero, ovo ostalo je sve manekenizam priznao ti ili ne... Razlika je samo u tome, sto su neki overhypovani, a neki nisu, neke ti licno ne varis, neke gotivis, za neke si negde procitao da je neki strucnjak rekao:" E to valja" i to je za tebe amin, sto je sasvim ok, ali prvo da razgranicimo jer pricas o dzipu koji ti treba za offroad o smeksi Suvovima, jer od svih koje si ti zadnje naveo, svi su u kategoriji sa Captivom , a to je pozeraj i gradska voznja, i veruj mi, rado bi ih uporedio face to face sa Captivom, jer nisam bas ubedjen kao ti, da su toliko agilniji kao sto ti tvrdis.

@ostoja: Za te pare i u toj klasi, sasvim ok dzipcic, cak ja ga ni ne svrstavam u dzipove,al aj tamo su ga svrstali nek bude :d, mada realno on pored Cirokija, Pajera, i Land Rovera(pravih dizpova) nema sta da trazi sto mozes i sam da zakljucis ;)

Poslednja izmena:

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
uuu kad ga farbas u crno :D

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
+1 :d Ne mora farba, bolja je opcija mat crna folija :d

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Mat crno bi i ja odradio, ali sa belim superturismo felnama, bez toga nikako :D

I nemam sad novaca za ta planinarenja, farba je na poslednjem mestu, lepa je ispolirana izvoskirana, ko nova :D

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Slazem se potpuno ;) I ja imam neke planove za moju azdahu, ali morace da ceka veci novcanik :d

Inace super ti je Bravica, sedi, puni i vozi ;)

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
;)

Sedi, puni pa vošti :D

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Opet ti ne razumes i ne bih da gubim vreme..
Ja sam ti nabrojao sve ove modele kao svestranije, kvalitetnije, pouzdaniji, prohodnije, lepse.. sve ovo se preplice. Captiva tu nema sta da trazi. Ne zahtevaju svi od suv-a pozeraj, neko hoce pristojan izgled a minivan kabinu/prostor, neko hoce da ima lep suv za kafic, neko hoce pristojne off road karakteristike a veci i ozbiljniji suv modeli su mu preskupi, neisplativi, vece registracije, skuplje odrzavanje.. ma mogu do prekosutra.

Sustina je da Captiva gubi bitke na svakom koraku.

Evo, Antara je dosta slicna Captivi, dakle fenseraj u sustini. A opet je prohodnija, pouzdanija, opsti kvalitet je na visem nivou, mogucnost dalje prodaje veca.

CR-V je bas los na terenu, ima klirens manji od renoa 4 :d tj minimalni je mozda i isti, reno bar ima 30cm maksimalni klirens.

Dakle, CR-V je prohodan kao captiva. Na Papiru. Honda ima bolji 4x4, pouzdaniju mehaniku uopste a i dizajn enterijera i materijali su bolji + izgleda lepo kao raspala captiva. Dakle, kome su to prioriteti sedne, konsultuje nekoga i dobije savet da uzme Hondu.

Za sve parametre i zahteve mogu ovako da ti napisem.

Kapiras sad ? Captiva jednostavno po svim stavkama manje nudi od svih nabrojanih modela, jednom recju tezak fail.

Ako sada nisi skapirao onda.. ne mogu vise da pisem, imam ovu materiju u malom prstu veruj mi ;)

A to sto mi nabrajas kako mame voze x3, cr-v itd, pa sta sad, vozi i neki prebogati hipser i feget gt-r ili ko zna koji model, moze im se.
Uostalom, ovi tvoji primeri su samo potvrda da siroke mase sve svoje zahteve lakse prepoznaju u drugim modelima a ne Captivi ;)

Jer su bolji.

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Pljujes captivu u jednom trenu jer je voze fensi mame koje idu po snegu po decu u vrtic, tvoje reci, a onda branis X3 i pricas mi kako burzuji voze sve zivo, a arugment ti je: " pa sta?"

Takodje, sa obzirom da si veliki poznavaoc, nadam se da znas da je Antara toliko bliska Captivi, zato sto je Opel vlasnik Sevroleta, zato su slicne, stim sto je Antara kao sto sam vec reako odradjena kvalitetnije u samom finisu, jer su se tom logikom i vodili, ko hoce jeftiniji model, sa malo falinki kupice Captivu, a ko oce kvaltetiniji model po maloj vecoj ceni, ima to u Antari, ali pretpostavljam da si ovo vec znao :d

I za kraj, ja nigde nisam rekao da je Captiva bruka dzip i da je san snova i nema bolji, vec da za ulozen novac, nudi dosta sto i jeste cinjenica, a i kao sto sam pokusao da ti objasnim ukusi su razliciti, meni je recimo CR-v odvratano ruzan, nekome je bruka lep, nekome je X3 katastrofa ruzan, nekome je umetnicko delo itd itd... Sto ljudi, sto cudi, sto zena-dvesta si*a :d

No rezime svega je, pobedio si, odustajem :D

Poslednja izmena:

miha

Moderator
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.290
Rezultat reagovanja
16
Moja konfiguracija
Mice & keyboard:
cm quickfire tk (brown mx) | cm novatouch tkl & logitech mx performance
OS & Browser:
Debian
kako li ste dosli sa korejanca na auta od 20k evra ne znam :D
skoro je kupio drug... platio oko 7k... pun opremen jedino 2000 kubika...

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Ja vam svima mogu reci jedno a to je da sve sto imate jedan drugome ili trecem kazete u privatnim porukama...
ja cu sad pobrisati sve prethodne postove jer im stvarno ovde nije mesto pa makar ovo bilo u svastari.
Tema je o automobilima, a vi zalazite jedni drugima u psiholoski profil i pricate o svemu i svacemu.

Ako se nastavi tako, morace i neke opomene da se udele a opet, mozemo i komplet zatvoriti temu Automobili.

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Mali update :D

Malo da dodam neki snimak pre nego sto nakacim kamericu i uhvatim suv put :)

Fabricka mapa, suv put, letnje gume

Doping by Bravo JTD, nazalost sinoc mokro na Banjici, zimski pneumatici na izdisaju
(i Fedja koji ne moze da krene 0.5sec) :P

:cool:

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Mali update :D

Malo da dodam neki snimak pre nego sto nakacim kamericu i uhvatim suv put :)

Fabricka mapa, suv put, letnje gume

Doping by Bravo JTD, nazalost sinoc mokro na Banjici, zimski pneumatici na izdisaju
(i Fedja koji ne moze da krene 0.5sec) :P

:cool:
Definitivno nekih 1 sec poboljsanja u odnosu na stock.

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Btw... koja je na kraju priča sa zimskim gumama? Jel treba ili ne? Da li treba samo na pogonske? I ako treba, kad stupa taj "zakon" na snagu?

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4670k @ 4.3 ghz @ Noctua D15
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
GIGABYTE nVidia GeForce GTX 1080 Ti Gamanig OC BLACK
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Corsair ssd 120g + samsung 850 evo 500 g
Sound:
integrale
Case:
CM MasterCase 5 pro, 4 x Noctua A14 + 2 x S12
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Logitech G810 + G502 @ QCK XXL
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
Treba samo na pogonske.
Odlozen zakon o sve cetiri za kraj sledece godine :)

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Koliko ja znam nije ni to samo za pogonske jos usvojeno.

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Kad sam bio kod vulkanizera da zamenim gume na felnama rece mi ipak treba pa pogonskoj osovini ja sam stavio sve 4 M+S

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4670k @ 4.3 ghz @ Noctua D15
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
GIGABYTE nVidia GeForce GTX 1080 Ti Gamanig OC BLACK
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Corsair ssd 120g + samsung 850 evo 500 g
Sound:
integrale
Case:
CM MasterCase 5 pro, 4 x Noctua A14 + 2 x S12
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Logitech G810 + G502 @ QCK XXL
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
Koliko ja znam nije ni to samo za pogonske jos usvojeno.
To je zakon koji vazi vec godinama, druga stvar je sto pola ljudi ne zna a ni policija ne kotrolise.
E da moze i letnje samo sa sarama od minimum 3 mm.

Vrh