• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
KINGSTON|1066MHz DDR2 HyperX|8 GB
HDD:
Western Digital|WD10EADS|2TB
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:
Cooler Master|RS 450 ACLY

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Voodoo velika je razlika izmedju 2004 i 2008 to je 4 godine, plus auto sa pravih 110k kilometara tesko ces bilo koju marku naci za te pare (a da nije Fiat)

Elem http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSearch.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&maxFirstRegistrationDate=2008-12-31&__lp=8&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=18&negativeFeatures=EXPORT evo nadjite mi jednu samo da tamo kosta ispod 8-9 pa mi objasnite kako u BG moze da stigne ista ta a da te kosta par hiljada manje :d :d
Ok a koliko kosta danas jedan golf V 2004.god a koliko je kostao prosle godine u maju? Nije razlika u 1000e pa da kaze covek, eto tako je ispalo.. Ja sam i tad gledao po oglasima, sem jednog u oglasima za 8200e, nije bio ni jedan ispod 9000e.
Stvar je u tome da je nerealno malo placen i ja sam kad sam cuo cifru, bio sam zaprepascen i nisam verovao ali jeste, 3500e sa pravih 110.000km na satu..
Ne kazem ja sad da je onaj za Alfu rekao samo istinu i da nije slagao, samo da eto postoji mogucnost i da bude istina..
Svetska ekonomska kriza ima svog udela u cenama a pocetak je nove, jako je tesko prodavati stvar od 300e a jos teze auto od 5,10,15k eura...

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Vidim neko me je spomenuo? :D

Može drag, uvek, hoćete vi organizovati nešto, ja sam sad posle prvog slobodan pa mogu doći za BG jedan dan, samo dajte dogovorite datum mesto i vreme :)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ok a koliko kosta danas jedan golf V 2004.god a koliko je kostao prosle godine u maju? Nije razlika u 1000e pa da kaze covek, eto tako je ispalo.. Ja sam i tad gledao po oglasima, sem jednog u oglasima za 8200e, nije bio ni jedan ispod 9000e.
Stvar je u tome da je nerealno malo placen i ja sam kad sam cuo cifru, bio sam zaprepascen i nisam verovao ali jeste, 3500e sa pravih 110.000km na satu..
Ne kazem ja sad da je onaj za Alfu rekao samo istinu i da nije slagao, samo da eto postoji mogucnost i da bude istina..
Svetska ekonomska kriza ima svog udela u cenama a pocetak je nove, jako je tesko prodavati stvar od 300e a jos teze auto od 5,10,15k eura...
Vidi sad mesas babe i zabe ;) Jer me pitas za cenu kod nas ili za cenu u Nemackoj (prvo to da se razumemo) ? Ako pitas za cenu kod nas, jesu cene pale dosta, ali nisu pale toliko koliko predstavljas, pogotovu ne cene VW, Audija, BMW-a,Mercedesa i ostalih "poznatijih" Nemaca ;) Pazi, postoji mogucnost da se desi tako nekad, da naletis na neki auto relativno jefitn i u dobrom stanju, ali kao sto sam rekao, postoji mogucnost i jako je retko, tebi tj devojci se desilo i to je ekstra, al nije cest slucaj ;) Takodje ako hoces da mi odgovoris, reci mi samo ovo, jer ste auto kupili bas od Nemca, ili od Turcina sa Nemackim papirima?? I to je jako bitno, buduci da Nemci, iako dobro zaradjuju jako su ekonomicni i stedljivi, i prvi vlasnik Nemac, sa malom kilometrazom, nece ti prodati auto bud zasto pa nema te sile da se ne lazemo, ove smesne cene sto vidjas po Mobile.de i slicnim sajtovima, 99% prodaju Turci, Rumuni, Albanci, i ostali emigranti sa Nemackim drzavljanstvom to odmah da se razumemo ;) A kako garantujes da je presao pravih 110k km-a , da li imas servisnu knjizicu sa datumima od prvog servisa do zadnjeg, i da se to poklapa sa predjenom kilometrazom, ili ti je on dao rec i tako pise na satu ? :) Jer samo i iskljucivo samo sa servisnom mozes da kazes da si 99,9 posto siguran da je auto presao pravih 110k km-a(i sa servisnim knjigama sve cesce i cesce ima muljanja, ali ajde, tu jos i najmanje) ;), Sto se tice ovog za Alfu, to necu vise ni da komentarisem, jer jednostavno meni moja inteligencija ne dozvoljava da poverujem u tako nesto, jer ako poverujem u to, slobodno mogu da pocnem da verujem i u Deda Mraza, Strumfove, Vilienjake i ostalo :d, ne kazem da sam upravu i da je moje misljenje merodavno, al to je moje misljenje, kao sto svako ima pravo da se slozi sa mnom, ili da kaze ovaj je budalaa, i da veruje u sta hoce ;)

E sad sto se tice ekonomske krize, to je vise postao povod za sve zivo i svi se vade na istu, i to vec pocinje da biva smesno... Istina teze je nego ranije, i bice jos teze, ali i taj izgovor pocinje polako da postaje patetican i smesan, ionako ti sto najvise kukaju, njih je ta ista kriza najmanje pogodila... Zamisli, bogatstvo od 3milijarde mu je palo na 1.8milijarde $ recimo, uff bas mi ga zaoo, ne znam dal ce imati leba sutra da jede :rolleyes:. Dalje, sto se tice poredjenja prodaje stvari od 300 evra i auta od 5-10 ili 15k evra, totalno si promasio poredjenje ;) Bizinismenu, porodicnom coveku, ili obicnom coveku je manje vise svejedno dal ce se javljati na Iphone ili HTC Sensation ili Galaxy II, dal ce nositi slusalice od 20 evra ili od 200 evra, dal ce mu muzicki player biti neki obican Creative ili Xwave koji vrsi posao, ili Ipod, al mu nije svejedno dal ce porodicu voziti na more 600 i vise km u autu kome svaki cas mogu da otkazu kocnice, koji moze da prokuva, koji nema klimu, kome ne radi menjac itd itd... Dakle skup auto vise nije samo luksus i prestiz, jednostavno polako postaje i potreba.. Da se razumemo, skoro svaki auto ce prevesti tebe od tacke A do tacke B (naravno ako nisu ogromne distance upitanju), ali pitanje je kakav ce taj prevoz od tacke a do tacke B biti, dal ces kad izadjes iz auta, biti sav kilav, ukocen, nervozan, ili ces izaci totalno opusten, i kulijana ko da si odmarao a ne vozio (pogotovu na maloprepomenutim ogromnim tj dugackim distancama) ;) Evo konkretno ti mi reci, jer ti isto kad vozis i kad ides Yugom na more i duze relacije i tim Golfom V? Jer se isto umaras, jer ista udobnost voznje, jer isti napor sa klimom i bez klime sa temperaturom napolju od 40stepeni? ;)

Cinjenica stoji, jeste tesko danas prodati auto, ne samo od 5k i vise, tesko je prodati auto i od 2k, ali to je auto, to se ne prodaje-kupuje svaki dan, ili se menja ko sto promenis stvar od 300 evra, jer u vreme krize koju si vec pomenuo, nije isto skupiti 300 evra, i 5k , takodje kao sto sam reako automobilizam i trgovina istima je oduvek bila trgovina za one sa zivicima, jer i pre krize, kola se nisu prodavala ko bombone ;)

:wave:

Poslednja izmena:

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Jer me pitas za cenu kod nas ili za cenu u Nemackoj (prvo to da se razumemo) ? Ako pitas za cenu kod nas, jesu cene pale dosta, ali nisu pale toliko koliko predstavljas, pogotovu ne cene VW, Audija, BMW-a,Mercedesa i ostalih "poznatijih" Nemaca ;) Pazi, postoji mogucnost da se desi tako nekad, da naletis na neki auto relativno jefitn i u dobrom stanju, ali kao sto sam rekao, postoji mogucnost i jako je retko, tebi tj devojci se desilo i to je ekstra, al nije cest slucaj ;)
Naravno, takvi slucajevi su nasumicni i pojedinacni. SEKA se dosta vidno odrazila i u "bogatim" zemljama, bilo je i tamo stvari da ljudi prodaju za "saku dolara".
Ovde kod nas VW grupacija drzi cenu zbog samog naroda, takodje, Nemci vole svoju privredu pa vise forsiraju svoje marke, ali dobar auto u svakoj zemlji ima solidnu cenu. Kod nas ima mnogo jeftinih Fiata, Opela i slicnih jer kupuju krsheve, dovoze ih ovamo, nalickaju i prodaju. Odatle i reputacija Fiata koja ga prati vec neko vreme u Srbiji jer zaista, 90% Fiata ako nije stiglo kao neki krsh iz Italije i slicnih zemalja, onda ne znam sta je u pitanju.
Takodje ako hoces da mi odgovoris, reci mi samo ovo, jer ste auto kupili bas od Nemca, ili od Turcina sa Nemackim papirima?? I to je jako bitno, buduci da Nemci, iako dobro zaradjuju jako su ekonomicni i stedljivi, i prvi vlasnik Nemac, sa malom kilometrazom, nece ti prodati auto bud zasto pa nema te sile da se ne lazemo, ove smesne cene sto vidjas po Mobile.de i slicnim sajtovima, 99% prodaju Turci, Rumuni, Albanci, i ostali emigranti sa Nemackim drzavljanstvom to odmah da se razumemo ;)
Kupili od Slovaka sa slovackim drzavljanstvom u Slovackoj;)
Ma stvar je da taj auto nije bio uopste ni na kakvim oglasima, sedeli ljudi, pricali, pili kafu, sok, pivo, za***avali se, pricali sta ima u zivotu i na temu auta, jedan kaze, prodao bi on Golfa i tako se dogovore. Auto je njegove zene, tog sto je i prodao auto, zena je dobila nov, sluzbeni auto a golfa su oni licno kupili novog u Slovackoj i samo njih dvoje ga vozilo.
Suvise dobro da bi bilo istinito ali to su stari prijatelji matorca moje devojke i nemaju razloga da prodaju snove..

A kako garantujes da je presao pravih 110k km-a , da li imas servisnu knjizicu sa datumima od prvog servisa do zadnjeg, i da se to poklapa sa predjenom kilometrazom, ili ti je on dao rec i tako pise na satu ? :) Jer samo i iskljucivo samo sa servisnom mozes da kazes da si 99,9 posto siguran da je auto presao pravih 110k km-a(i sa servisnim knjigama sve cesce i cesce ima muljanja, ali ajde, tu jos i najmanje) ;),
110.000km u mom slucaju jeste pravo jer su postojali svi papiri za auto sa servisnom knjizicom. I stanje auta je bas takvo da odgovara tih 110.000km.

Sto se tice ovog za Alfu, to necu vise ni da komentarisem, jer jednostavno meni moja inteligencija ne dozvoljava da poverujem u tako nesto, jer ako poverujem u to, slobodno mogu da pocnem da verujem i u Deda Mraza, Strumfove, Vilienjake i ostalo :d, ne kazem da sam upravu i da je moje misljenje merodavno, al to je moje misljenje, kao sto svako ima pravo da se slozi sa mnom, ili da kaze ovaj je budalaa, i da veruje u sta hoce ;)
ne kazem, ne tvrdim da je istina ovo sa alfom ali analogno onome za Golfa, ja ne bih iskljucio totalno da je u pitanju laz. Mozda ni ta alfa nije bila na oglasima, mozda je kupljena na slican nacin kao golf. Opet, mozda je sve laz.. mi nemamo nista od toga..
Nema ni vlasnik te Alfe nista od toga ako laze, ali to je njegova stvar.. Ako mu je veci na taj nacin, veci mu je :p

E sad sto se tice ekonomske krize, to je vise postao povod za sve zivo i svi se vade na istu, i to vec pocinje da biva smesno... Istina teze je nego ranije, i bice jos teze, ali i taj izgovor pocinje polako da postaje patetican i smesan, ionako ti sto najvise kukaju, njih je ta ista kriza najmanje pogodila... Zamisli, bogatstvo od 3milijarde mu je palo na 1.8milijarde $ recimo, uff bas mi ga zaoo, ne znam dal ce imati leba sutra da jede :rolleyes:. Dalje, sto se tice poredjenja prodaje stvari od 300 evra i auta od 5-10 ili 15k evra, totalno si promasio poredjenje ;) Bizinismenu, porodicnom coveku, ili obicnom coveku je manje vise svejedno dal ce se javljati na Iphone ili HTC Sensation ili Galaxy II, dal ce nositi slusalice od 20 evra ili od 200 evra, dal ce mu muzicki player biti neki obican Creative ili Xwave koji vrsi posao, ili Ipod, al mu nije svejedno dal ce porodicu voziti na more 600 i vise km u autu kome svaki cas mogu da otkazu kocnice, koji moze da prokuva, koji nema klimu, kome ne radi menjac itd itd... Dakle skup auto vise nije samo luksus i prestiz, jednostavno polako postaje i potreba.. Da se razumemo, skoro svaki auto ce prevesti tebe od tacke A do tacke B (naravno ako nisu ogromne distance upitanju), ali pitanje je kakav ce taj prevoz od tacke a do tacke B biti, dal ces kad izadjes iz auta, biti sav kilav, ukocen, nervozan, ili ces izaci totalno opusten, i kulijana ko da si odmarao a ne vozio (pogotovu na maloprepomenutim ogromnim tj dugackim distancama) ;) Evo konkretno ti mi reci, jer ti isto kad vozis i kad ides Yugom na more i duze relacije i tim Golfom V? Jer se isto umaras, jer ista udobnost voznje, jer isti napor sa klimom i bez klime sa temperaturom napolju od 40stepeni? ;)

Cinjenica stoji, jeste tesko danas prodati auto, ne samo od 5k i vise, tesko je prodati auto i od 2k, ali to je auto, to se ne prodaje-kupuje svaki dan, ili se menja ko sto promenis stvar od 300 evra, jer u vreme krize koju si vec pomenuo, nije isto skupiti 300 evra, i 5k , takodje kao sto sam reako automobilizam i trgovina istima je oduvek bila trgovina za one sa zivicima, jer i pre krize, kola se nisu prodavala ko bombone ;)

:wave:
Nekom je tih 300e vece od nekome 30.000e. Cinjenica da ekonomske krize uzimaju maha u svim zemljama. Kod nas uzimaju vise iako nas realno manje pogadjaju.
Evo, dva drugara prodaju stan za vec vise od godinu dana i ne mogu da ga prodaju a nisu im cene ne znam sad, visoke, nerealne i sl.. Cak, prijatelj, koji prodaje stanove kaze da se prodaje samo ono sto je bas ispod cene. Jel to bolja analogija sa automobilima.
Prodaja automobila u proteklih par godina je 3x gora od perioda pre toga, kao i sve ostale prodaje.
Nisu se kola prodavala nikad kao bonbone ali su cene bile ujednacenije i nekih ispada sa jako niskim cenam skoro pa i nije bilo. Sad je cinjenica da ih ima.
Svez primer, pre par dana me zove prijatelj i pita jel treba nekom suza za 500e. Ima gas, nove tablice, relativno ok stanje limarije i sl. Ispravan auto ali coveku gori i naravno, prodao je odmah taj dan i bez oglasa, samo putem telefonskog obavestavanja svojih prijatelja...
Svakakvih scenarija ima a da se mi drzimo nekog strogog pravila i principa prodaje, ne ide...

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
:rotf::rotf:

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Videh u nedelju uveče Nissan GTR u NSu.
Ali slika mi nikad u životu buđavije ispala nije.

I još nešto:

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
dopuna teksta druge slike: svima sam dala :P :P :d

blackmore1911

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Poruka
5.025
Rezultat reagovanja
2.402
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLAIDD DRWG
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-7700K [DE-LIDDED] @ 4.9GHz w/ EKWB EK-Supremacy Evo Elite Edition
Motherboard:
Asus PRIME Z270-A
RAM:
Kingston HyperX Predator Black 16GB (2x8GB) 3466MHz DDR4 CL16
VGA & cooler:
Inno3D GeForce GTX1080 Twin X2 HerculeZ 8GB GDDR5X
Display:
Alienware AW2518HF [240Hz] × LG 24GM79G [144Hz]
HDD:
Samsung 850 EVO 2.5" 250GB × Western Digital RED 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + beyerdynamic Custom Studio & Sennheiser HD515
Case:
Lian Li PC-O11 Dynamic DW w/ 3 x Corsair LL120 × Phobya G-Changer v.2 280/60mm w/ 2 x Corsair ML140
PSU:
Seasonic FOCUS Plus Series SSR-750FX 750W 80+ Gold
Mice & keyboard:
Razer Deathadder Elite @ SteelSeries QCK Heavy × Razer Huntsman Elite
Internet:
SBB 300/30 Mbps
OS & Browser:
Windows 11 & Opera GX
Other:
iPhone 15 Pro Max 256 GB Midnight Green, EK-XTOP Revo D5 × EK-RES X3 250, Mayhems Ultra Clear Tubing

Lazy

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
20.06.2009.
Poruka
1.029
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Intel i7 4790K Devil's Canyon, True Black, Sharkoon Silent Eagle 4700MHz Delidded
Motherboard:
Asus Maximus VII Ranger
RAM:
Kingston HyperX Savage 2400 MHz 4x4GB
VGA & cooler:
MSI R9 390 Gaming 8G
Display:
LG 34UM67-P Freesync enabled
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB, WD 640GB AAKS
Sound:
Focusrite Scarlett 2i2, Behringer Truth B2031A, Rode NT1A
Case:
Cooler Master HAF 922
PSU:
Seasonic 1250W modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Genius GX Gila, CM Storm Trigger cherry black
Internet:
Optical 100/100 Over AirFiber
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1, Android Marshmallow, Opera and Chrome for Android
Other:
Google Nexus 5X, Bösendorfer 170, Korg X5D [MIDI] CME UF-50 [MIDI]
Prva slika = blasfemija :d

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Danas sam provalio da mi se auto gasi zbog kontakt bravice. Kad povučem ključ za privezak, auto se ugasi. :d
Meni jednom tako stao usred voznje...Mrtav... Cicha zima, 4h izjutra, da nisam pozvao drfedju da pitam shta moze da bude,chisto sumnjam da bih se sam setio...

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
KINGSTON|1066MHz DDR2 HyperX|8 GB
HDD:
Western Digital|WD10EADS|2TB
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:
Cooler Master|RS 450 ACLY
Noodi jel ima neki info oko Alfe ? :)

ostoja88

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Poruka
409
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
intel i3-3225 & LC CC-120
Motherboard:
msi z77ma-g45
RAM:
hyperX 8gb ddr3
VGA & cooler:
hd4000
Display:
dell p2414
HDD:
840evo 250gb + seagate 1TB
PSU:
tt smart 630w
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Windows 7
Nedelja,Petrovaradinska tvrdjava :)

Prilozi

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Isciganisan al bahato kako god :d

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Ma tu je problem kako ces da preneses toliki moment sa tockova na asfalt. Drugo iz 5000 kubika 3000 konja... hahahaha bullshit. Pa to bi imalo turbo rupu do 8000 rpm, pa bi se mozda zavrtelo do 16 hiljada... al kad bi se zezali. Motor bi mu se razleteo u komade.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Ma tu je problem kako ces da preneses toliki moment sa tockova na asfalt.
Možda su točkovi zupčasti baš kao i asfalt? (gađaju se žl*** na žl*** :D) Problem rešen! Maximum ubrzanje! :troll:

Drugo iz 5000 kubika 3000 konja... hahahaha bullshit. Pa to bi imalo turbo rupu do 8000 rpm, pa bi se mozda zavrtelo do 16 hiljada... al kad bi se zezali.
Možda je u pitanju mlazni motor od 3000 konja :troll:

Motor bi mu se razleteo u komade.
Možda je sve napravljeno od čistog dijamanta :troll:

Poslednja izmena:

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
drfedja je napisao(la):
Remenica od bregaste.... :d
Ne, to je cool felna sa zupčastim čeličnim gumama :troll: Imaš neznanje!

Obicno se meri u potisku ... koliko ima DaN. 1000 DaN = 1080Kg.
Pa koliko onda ima kilograma u nedelji, ako 1000 DaNa ima 1080 kg? :troll:

Sa zlatnim retrovizorima! :troll: :thumb: :obrva:
Kolega troll-e? Nisam vas prepoznao odmah :rotf: :troll: Niceone! :rotf:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Auuuu bre al ste neozbiljni :P :P... Nemo mi trujete temu sa kojekavim mlaznjacima i ostalim, nego ti meni animaN-e da poseljes na pm, de si uslikao onaj dijamant, da ga "pozajmim" od vlasnika sa "namerom da mu vratim" (nikad) :troll: :troll:

Vrh