Pa zavisi ko je kako radio... Pocetnici, tj amateri i obicni "preprodavci" resetuju samo kilometrazu koja pise na satu, tj ono digitalno, to moze svako ko ima laptop i softver odredjenog vendora, ali je tu problem sto ostaje u bord kompijuteru stvarna kilometraza... Iskusni i namazani trgovci, upravo vracaju tu, i za tu tvrdim 100000% da ne moze da se izvali... Mada realno, ako ti vidis auto na kom pise 100k km-a, a izlizane mu papucice, volan, poceo da se raspada enterijer i slicno, taj je preso Boga oca... Al dobro, za to ide vec iskustvo... Mada opet, imas automobile koji su presli i po 200k+ km-a izgeldaju bruka jer su odrzavani, a vidajo sam i automobile sa pravih 60-70k km-a koji su "ubiveni s tonu dinamita''cek a sta je sa onom pricom kako ne moze da se vidi da je menjana kilometraza?
I sta ti je reko taj ciji je auto?
Jel tamno plava nije 2008 nego 2004.To je jedina za koju znam da je od skora u Pancevu i uvezena sad iz SLO.Sad sto tebi izgleda kao da je 2008Bas citam link sto si dao i kontam da sa ovim bih prolazio 150km/h i jos im svirao.. ne vidim drugu svrhu uredjaja. Nego brate juce mi bila u servisu alfa romeo GT... lele uvezeno iz slovenije 2008 godiste. 150 konja..sve zajedno 6500e
Tamno ljubicasta..Jel tamno plava nije 2008 nego 2004.To je jedina za koju znam da je od skora u Pancevu i uvezena sad iz SLO.Sad sto tebi izgleda kao da je 2008
Ma sve je to super, ali opet ponavljam, ne znam kakvu vezetinu, znaci ne vezicu, nego vezetinu da je imao na carini Alfa GT 2008 ne moze nikako da ga izadje 6500 kad preko nigde (Italija, Slovenija, Austrija, Nemacka, Francuska, Svica...) nigde nema to godiste ispod 9kTamno ljubicasta..
Sutra cu jos zovem lika da pitam gde i kako je uzeo tako jeftino, kazacu se kao ja nesto interesujem. Ne verujem da laze, ne znam sto bi mene kao majstora. video sam da je 2008 godiste. I u stanju je super, uzeto od prvog vlasnika. Servisna knjizica popunjavana sve do zadnjeg menjaja ulja pre par meseci..
Vrlo moguce, Alfisti su zaljubljenici, i posle Alfe opet ide Alfamozda covek imao alfu pre ove
I onda proverite ovaj oglas http://www.polovniautomobili.com/oglas1345838/citroen_xantia_20_hdi/#9
nevezano za ovu sliku , zalosno je kakvi se krsevi uvoze kod nas