M
Misko78
Guest
Normalno, imaš pravo da raskineš ugovor i uzmeš svoje pare nazad.
To možda važi ako imaš račun, ako nemaš, ne vredi ti garancija. Neverovatno je da tako dobra firma ne može da proveri garanciju preko SN ... ili jednostavno ne žele da provere.Pored zakona, jako je važno kako se proizvođač postavlja prema reklamaciji. Recimo EVGA garantuje da ćeš dobiti aktuelan high-end, ako si imao high-end karticu.
Ovo i mene jako interesuje.Pitanje:
Ortaku zamenili grafiku u garantnom roku, ali su mu produzili garanciju za nekoliko meseci, tacnije do isteka stare.
Da li prodavac / uvoznik ima pravo da uradi tako nesto ili je obavezan da na nov proizvod da trogodisnju garanciju koja sleduje?
Tako i jeste, ako se zameni proizvod dobija se nova garancija.Ako je uredjaj popravljan, garantni rok se produzava za vreme trajanja popravke. Ukoliko se zameni novim i taj novi (kao i svi ostali novi proizvodi) mora imati minimum 2 godine garancije koliko ja znam
Ako je uredjaj popravljan, garantni rok se produzava za vreme trajanja popravke. Ukoliko se zameni novim i taj novi (kao i svi ostali novi proizvodi) mora imati minimum 2 godine garancije koliko ja znam
Ajde jos jednom procitajte, i nemojte da mislite i zbunjujete ljude bespotrebno...Tako i jeste, ako se zameni proizvod dobija se nova garancija.