M
Da, to sam i mislio, nego sam (ne znam zašto?) napisao šta sam napisaoMalo si se preracunao Nova cena je 1.480din za 6mbps
Pa, samo to da ja ne razumem njegovo insistiranje da najviše i najredovnije plaća - ja samo rekoh da je normalno da najviše plaća, kad najviše trošiZoni nerealan si. Pokusavam da te razumem ali mi ne ide. Pa sta znaci to vi najvise placate/najvise trosite net? Sta to treba da znaci??? Ne nego ce da placa najvise a da ne trosi uopste?!
Ma, znam da je tako - i ja koristim SBB pod ugovoromZaista nije fer da oni koji najviše i najredovnije plaćaju (kao i sv ostali pod ugovorom, jer nemaju izbora, ne mogu da plaćaju drugačije) ne dobiju gotovo ništa.
Pa takvi paketi i jesu najskupi Pogledaj tarifni prepaid, 10mbit sa 2mbit uplodom je 12.500 dinara za 41GB protoka....Normalno je (na zalost) da nakon neke granice odnos isplativo/upotrebljivo postaje sve gori.Zoni nerealan si. Pokusavam da te razumem ali mi ne ide. Pa sta znaci to vi najvise placate/najvise trosite net? Sta to treba da znaci??? Ne nego ce da placa najvise a da ne trosi uopste?!
Najsličnije tome po ceni je ovo:Eh, i 1Mb/s za 500 din bi bio premija, ali to nećemo videti ...
Ne znam šta da ti kažem... Hm, 5.000 za Net i TV? Svaka čast Meni se čini da ja za Net i TV (uključujući i RTS harač), plaćam oko 2.500. E, sad, pošto nisam baš zadovoljan uslugom koju dobijam od svog provajdera (Sezampro, čiji sam korisnik od 1998!), problem ću rešiti jednostavno - preći ću kod drugog provajdera! Pošto po svemu sudeći nemam mogućnost da koristim usluge SBBa, preći ću na "next-best-thing" - PTT KDS. Time ću ostvariti dodatnu uštedu - otkazaću jedan telefonski broj, pošto sam ga do sada koristio skoro isključivo za adsl.ja i meni slični su im idealni korisnici, mogli bi malo i da nas nagrade.
Sto si koj' moj onda uzimo taj paket? Pominjao si da ti UL nije bitan, tako da ocigledno nisi zbog toga. Jbg, sad ti je kasno, sta da ti kazem. Ako ti je sporo, uzmi 16mbit...Moj racun za Mix je nešto preko 5000 dinara, potpisao sam ugovor da ću 24 meseca redovno plaćati tih 50€ ili ako ne platim, ne ispoštujem ono što sam potpisao, biti tužen od druge strane. Stoga svakog meseca ja pustim 50€ na račun SBB_a, trošim malo pošto ne bekapujem internet, rekord mi je 123GB i to u januaru ove godine, teoretski maksimum na SBB_u, na mom paketu, je oko 3TB. Prema tome Zoni ne ....., ja i meni slični su im idealni korisnici, mogli bi malo i da nas nagrade.
OK sto se vi zabavljate ali procenat vaseg zabavljanja je obrnutno proporcionalan kolicini igranja na nemackim i evropskim serverima zato i ping ka BG gubi smisao
Treba mi minimum 384 za UL, a i nisam od onih koji hoce da cekaju celu noc da skinu nešto, niti sam se žalio na brzinu, pošto meni ovaj paket idealno paše, već na odnos SBB_a prema korisnicima koji plaćaju puno. Naravno ti ne bi bio ti da ne izbaciš priču van koloseka.Sto si koj' moj onda uzimo taj paket? Pominjao si da ti UL nije bitan, tako da ocigledno nisi zbog toga. Jbg, sad ti je kasno, sta da ti kazem. Ako ti je sporo, uzmi 16mbit...
Razumem te, ni ja ne volim da cekam celu noc na nesto, pogotovo sto danju spavam a nocu sam budan Salu na stranu, izvini na izbacivanje iz koloseka ali nisi razumeo onaj deo moje price oko "luksuza". (sad ide jos gore izbacivanje iz koloseka ). VW ce sniziti cenu Pola, ali nece novog Golfa. Intel ce sniziti cenu novog i7, ali nece extreme edition. Analogija sa vasim 12 i 16 mbit paketima je ovde u tome sto vi vozite premium varijantu, niza klasa i srednja klasa ce uvek videti vise poboljsanja nego visa klasa i visoka klasa koja najvise placa jer se podrazumeva da vi mozete da platite i od vas se zivi. Bez uvrede ali tako je. Mozes da uzmes ford scorpio od 320ks sa pogonom na 4 tocka za 55.000$ ali isti takav Porse kosta 120.000 i sporiji je (ok, bolje lezi na putu, lepsi je, navlaci pi*ke, ali ono...) novi porse ce imati mizerna poboljsanja u odnosu na novog forda iz iste klase.Treba mi minimum 384 za UL, a i nisam od onih koji hoce da cekaju celu noc da skinu nešto, niti sam se žalio na brzinu, pošto meni ovaj paket idealno paše, već na odnos SBB_a prema korisnicima koji plaćaju puno. Naravno ti ne bi bio ti da ne izbaciš priču van koloseka.