BEGINER
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.740
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ovako,redom:sto se tice Gigatrona do skoro sam imao sa njima savrsenu saradnju.Nema sta,radnici jesu ljubazni,i zele da pomognu,sve se odvija kroz osmeh i lepu atmosferu,izbor opreme je odlican,cene ok,ukratko sve je ok(naso sam neku zamerku al necu opet o tome)
WinWin:Momci su stvarno super,ljubazni,korektni,sve sto su rekli uradili su i brze(narucio sam TRUE u ponedeljak,decko mi je reko da stize do srede popodne,medjutim vec u utroak prepodne je stigo),takodje su otvoreni za prosirenje informacija,buduci da me je momak koji je radio tamo pitao zasto sam bas iskljucivo hteo samo TRUE-a...Ljubazno,brzo,korektno,ogroman izbor opreme a i cene su ok-SVE POHVALE
Bel Computers: Takodje su sjajni momci,ljubazni,kad mi je bio crko hdd,samo su pitali sta je,reko sam i bez problema i ostalih gluposti momak mi je odmah zamenio za novi,i izvinuo se za neprijatnost...Takodje prijatna atmosfera,odlicna usluga,iz mog iskustva,sve pozitivno i svaka preporuka za iste...To bi bilo to
WinWin:Momci su stvarno super,ljubazni,korektni,sve sto su rekli uradili su i brze(narucio sam TRUE u ponedeljak,decko mi je reko da stize do srede popodne,medjutim vec u utroak prepodne je stigo),takodje su otvoreni za prosirenje informacija,buduci da me je momak koji je radio tamo pitao zasto sam bas iskljucivo hteo samo TRUE-a...Ljubazno,brzo,korektno,ogroman izbor opreme a i cene su ok-SVE POHVALE
Bel Computers: Takodje su sjajni momci,ljubazni,kad mi je bio crko hdd,samo su pitali sta je,reko sam i bez problema i ostalih gluposti momak mi je odmah zamenio za novi,i izvinuo se za neprijatnost...Takodje prijatna atmosfera,odlicna usluga,iz mog iskustva,sve pozitivno i svaka preporuka za iste...To bi bilo to