Ti da cutis tebe niko nis' nije pit'oAl' najjače da mistić kaže koji je auto lep
A kome je lep treba da prekontrolise svoje heteroseksualno opredeljenjeKo kaze da je X6 ruzan taj momentalno treba da ide kod ocnog lekara
Meni je to jedan od najlepsih SUV-jeva ikada,ostavimo po strani funkcionalnost, ali mnogo lepo izgleda.
Prekontrolisao sam i sve je u najboljem redu,kako je priroda zacrtala,100%naturalA kome je lep treba da prekontrolise svoje heteroseksualno opredeljenje
Ja - zna se nasiroko - Nippon pride, Mazdu (3)... OCz valjda taksira sa nekom Meckom , zato je i drzi u avataru, I presume... imao pre nekog raspalog Forda, koji je palio kada se njemu cefnea sta bre vozite vi svi vrsni poznavaoci automobila ?
Mogu samo da kazemA ja ovde čekam Fantoma da prokomentariše... Fantome?
Khmm, evo i Vule ima kanturinu od Fiata, isti motor kao moj, idi se potrkaj sa njim, semafor to semafor, kako god.Koji crni Fantom... kupio onu kanturinu od Fijata, pa (misli da je) progledao
Ne,nego se americka i japanska razlikuju po izgledu i unutrasnjostiOCz, kak'e ti ovo plave nalepnice?
Mistić, japanska verzija? Ono, volan desno?
Da, bas mi je blize da idem do Novog sada da se potrkam sa Vuletom...Khmm, evo i Vule ima kanturinu od Fiata, isti motor kao moj, idi se potrkaj sa njim, semafor to semafor, kako god.
Uskoro cu i ja da te zovem na crtu, jos samo malo.
A sad su ti odjednom linkovi jako bitni, a pre si pričao kako je adut dobrog sportskog vozila je to to što je limuzina a ne kupeA ti izgleda ne vidis koliko vrata ima onaj sa linkova ?
OK, kapiram, ti si BMW vozac koji vikendom kroti krivine na Adi Huji i za tebe je M3 real man's car. Ili si mozda pre TopGear fan ?
Boli njega uvo on živi u strogom centru, ne treba mu ni dozvola da vozi tu MazduCAR je napisao(la):A Mistic, legendarni Floyd medj' svima nama... sada neku matoru Mazdu, 626 possibly, nesto sto je moj vrsnjak verovatno , sanja EVO/WRX koji, eto, "samo sto nije... ceka se" ... a prakticno do juce je vozio iskljucivo Nike i Adidaske
Nalepnice za parkiranje, ostalo jos iz Italije, nije nikada skinuto.OCz, kak'e ti ovo plave nalepnice?
Wtf bre pricasA sad su ti odjednom linkovi jako bitni, a pre si pričao kako je adut dobrog sportskog vozila je to to što je limuzina a ne kupe
Pa jeste on sportski, samo zavisi o kakvom sportu pricamo. To je misicav auto sa V ..(NECU ..) motorom. Jer hoces da kazes da onda ni Korvera nije sportski auto, ili neki Cardzer ? OK, nisu na stazi brzi od M3 atleticara, ali kao sto rekoh to zaista nije ni bitno i svaki od tih modela ima svoju publiku.Ja preferiram dobar sportski auto što svakako taj merc nije (a i ne treba da bude), dok M vozila imaju bogatu tradiciju što se tiče sportskih vozila. Ada huja je najviše za trkanje hatchbacka, svako ko ide tamo sa zadnjom vučom, ide da driftuje.
Btw preferiram Alfe za tvoju informaciju, a i pratim top gear jer je zabavan.
Mercedes nije izbacio i tokom 90-tih dostojan merc (cossworth je bio samo lep).
Pitaj Dijabolika kako je Bravo savladao drzanje na putu, neka ti on kaze vreme u 20h uvece od Kaludjerice do stare okretnice na Karaburmi.Cekam tebe da ovladas malo vestinom menjanja brzina, pa da ti vidimo to "cudo" od FIAT-a
A onda, kada ovladas "semafor 2 semafor" skill-om, oticicemo negde gde ima kakvog vijugavog putica, kakve krivinice, lakatuse neke, tako necega... da vidis kako taj Bravo drzi put
CAR-e pale su opklade, stavio sam pare na tebe u ovoj trci..>Nemoj da me prodasJavni se, slobodno
Ubacicu i siljavog na suvozacko mesto, da mi bude navigator