Audi TT-RS. Kosta otprilike isto i brzi je. Ima pogon na sva cetiri tocka i manje kubika.Meni baš odgovara što je mali sa sve twin turbom od 3 litara i 340 konja. Prava raketa za track day i uživanje na nekom krivudavom putu.
Gabaritno mu dodje kao m3 e36
Ajmo ljudi ako vam je ovo skupo dajte predloge šta za 50k a da dobijete ovakve preformanse?
Pa da , ali cini mi se da ovde nije definisana cena , ili je ovo nekakva rata za nesto , a nije napomenuto.A Google Translate je poznat kao odlican prevodioc
Inace ako bolje pogledas, videces da na svakom oglasu stoji da pozoves za cenu
Cena je 199.000, ne znam kako ne vidite u delu Další informace, klikom na více + dobijate info da je cena 199.900 a odakle, 19.900? Pa jednostavno zaboravio jednu nuluPa da , ali cini mi se da ovde nije definisana cena , ili je ovo nekakva rata za nesto , a nije napomenuto.
Ima i odlicno vreme na Ring-uNe znam za vas ali ovaj mališa me oduševio (sem cene od 50.000 evra u Nemačkoj)
Mislim da si ti omanuo cifru i to dobrano... 90.000e je osnovna cena za GT-R u Nemackoj, sad sam proverio na nissan.de. Znaci taj auto svakako ne ulazi u izbor. U istom cenovnom rangu ti se jos nalaze Audi TT, Nissan 370Z, Porsche Boxter S, BMW Z4m i mozda jos koji auto ali nemam ovako sada u glavi sta tacno bi moglo.Ima i odlicno vreme na Ring-u
P.S. Kad se u'vatiste teme "ima li sta bolje za 50 soma"... kol'ko ono bese (najavljena) cena za GT-R u Nemackoj - 50K? Mozda 60... tako mi nesto ostalo u glavi, imali smo diskusiju na ovim stranama svojevremeno, ne da mi se da trazim
Ako je tako - znam sta bih ja kupio za te pare
Prvi i jedini izbor
Ma i meni bilo cudno, ipak je to kategorija 370Z (u Nissan-ovoj gami)... a i premalo para za onakvu zverinu od kola ... ali sam uveren da smo pricali bas o 50-60K cifri upravo u ovoj temi.Mislim da si ti omanuo cifru i to dobrano... 90.000e je osnovna cena za GT-R u Nemackoj, sad sam proverio na nissan.de. Znaci taj auto svakako ne ulazi u izbor. U istom cenovnom rangu ti se jos nalaze Audi TT, Nissan 370Z, Porsche Boxter S, BMW Z4m i mozda jos koji auto ali nemam ovako sada u glavi sta tacno bi moglo.
Ako ti pirajtelju imas da pljusnes 50.5 somica za auto, tih 5.5 somica bi ti taman dosli da castis prijatelje50500 i 56000 evra je totalno drugačija cifra.
ne bas uvek, al' ajd'Ako ti pirajtelju imas da pljusnes 50.5 somica za auto, tih 5.5 somica bi ti taman dosli da castis prijatelje
Poenta je: Onaj ko ima da pljune 5.5 konja, ima da se isprsi za jos 5.5 soma