ays
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 17.07.2009.
- Poruka
- 1.376
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Na primer Asus 1814 je vrhunski rezač koji podržava three sheep rezanje. Takođe Asusovi rezači su ono što su nekad bili Pioneer razači pošto su od njih potpuno preuzeli i unapredili proizvodni proces. Ako ne poznaješ materiju nemoj da kudiš.I na sve to stavish drljavi ASUS dvd rom.
/facepalm.
Pazi ja kupujem sad prvenstveno rachunar zarad gushta, ne igram se toliko kao pre, ne radim nishta jako zahtevno, ali volim brz rachunar. Neko pushi, neko pije, neko se kladi ja volim da ulozim kintu u komp.Meni je preselo... ma sta god da covek radi (a ne koristi taj komp za posao) ovakva masina mu nije potrebna...
Pa nemam ni ja nameru. Ali ko zna sa kolikom kolichinom novca ovaj raspolaze kad je pazario ovakav komp samo za showoff. Da imam 30k$ mesechno primanje mozda bi i ja pukao 15k$ za rachunar, jer mi to ne bi teshko palo.Matori i ja koristim komp radi gusta povremeno... SC2, filmovi, serije itd ali na istom i radim i sve sto cu do kraja godine da unapredim su novi monitori i 2 SSD-a. Nemam nameru da menjam platformu niti da uzimam nove grafike a kamoli, kao sto Joe rece, da pokazujem pare putem kompa, kao sto je ovaj lik uradio.
Da placem zato shto neko ima jacu mashinu od mene? Bio bih mnogo nesrecan u zivotu kad bih to radiogledaj, placi itd