Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ako bas mora da stoji taj oblik bambusa onda to prepravi nekako u tuseve za kupatila,sa crevima U bi recimo mogao da bude profil neke starinske kade sa onim stilskim mesinganim "baterijama"
Inace cela ta jednobojnost i tamni tonovi vise mi lici na salon namestaja nego na salon kupatila
kako su povezani bambus i salon kupatila ? btw. ja bi izbacio bambus,"aqua" font koji je sad a "still" neki pisani gotivan font,"salon kupatila" drugim fontom
edit: btw taj bambus (posto je deo logoa) kad se smanji na velicinu pecata...memorandumi,ili sta vec,bice neprepoznatljivo
Zlatno pravilo pravljenja logo-a je da znak bude sto jednostavniji kako ne bi bilo gubitka detalja pri smanjivanju, kako rece Kerrigan, za memorandume, vizitke, koverte i ostalo. Senke u potpunosti treba izbegavati iz istog razloga. Sama pozadina ne izgleda lose ali je isuvise velika i tamna za logo, pa bih ti preporucio da je smanjis i uklonis "svetla" koja podsecaju na prodavnicu rasvete.
Moj ti je savet da izbacis taj znak i odradis to kao logotip bez suvisnih detalja
(10 ljudi, 300 ideja)
Hvala ljudi. Odmah da se razumemo, nisam ja ovo pravio Hahaha dizajn i ja Uf kako bi to bilo lepo
Elem, ovo je drugaru ponudjeno kao gotovo resenje corporate identity-ja i kao reklama koja bi stojala na zidu salona.
Bambusi?!?!? WTF?! To sam i ja rekao
Najvise me zanima misljenje za font (koji sam ja izabrao btw sa dafont.com) da li je font prepoznatljiv, da li se lako pamti aquastill kao logo u tom fontu? To me zanima.
Korišćenje gotovih fontova nikako ne može rezultovati apsolutno prepoznatljivim fonto. Kad je to potrebno ili se pravi font ili se dorađuje postojeći. Inače što se tiče kvalitetnih logotipa treba videti šta rade brazilci, koji po mom mišljenju sabijaju.
izbaci bambus, izbaci senke, 3x masniji font za "still" i od slova "s" u to bauhaus fontu moze da napravi "talase" tako sto ce ubaciti slovo u slovo i malo naglasiti krivine. Eto. Gotovo.
edit: povecati kerning u reci "aqua" jer ce ga masniji "still" pojesti.