• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Uzeo da igram Division 2 ponovo. Bogte*bo, kakvo smece igram vec skoro 10 godina, a ja se mislim - omatario sam pa mi se zato nista ne...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi YouTube ili drugi public video klipovi.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sve o Napajanjima.
    Ruby :) https://seasonic.com/news/prime-enterprise-rx-1600-80-plus-ruby/
  • Lazar036
    Lazar036 je pokrenuo(la) novu temu.
    Hteo bih da kupim tv prvenstveno za ps5 pro, konzolu sam kupio skoro sad moram i tv, izbor sam suzio na LG C5 55" i Gledao sam jos...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Uzeo da igram Division 2 ponovo. Bogte*bo, kakvo smece igram vec skoro 10 godina, a ja se mislim - omatario sam pa mi se zato nista ne...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na gx-x poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    To da zamaskiraju da su zapravo podigli cenu usluga proslog meseca? Lepo lepo, evo jos malo tog ugovora je ostalo pa da i ja bezim. Nije...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Igram AC Shadows već par sati i baš je zamorno. Sviđa mi se kako se mala ninđa mačuje, kako se šunja, penje/pentra, ali igra kao igra...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    tldr: mnogi ce radje samo kupiti tokene umesto da grade svoje datacentre. Opasce pritisak na fabove pa nece sve ici za data centre...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Bitno je ali do odredjene granice. Obzirom da sam u audiofilskom svetu vec 20 godina stalno sam imao teme sa ljudima iz istog hobija...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne slažem se. 1. Kada se kupi OLED ekran i dobra grafička, igra više nije ista igra kao kada se igra na IPS sa slabašnom grafičkom...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Au bre cime se vi sve opterecujete. Pa vi vise vremena provedete u kojekakvim podesavanjima, gledanju svetla, senki, refleksije u...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Smesno pitanje. Zar si sumnjao.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Au bre cime se vi sve opterecujete. Pa vi vise vremena provedete u kojekakvim podesavanjima, gledanju svetla, senki, refleksije u...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Odlična cena! Da je bila tada na stanju kada sam kupovao, otišao bih po nju u Novi Sad.
Vrh