• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ne za***avaj, vec smo odgovorili coveku i stavili ga u jos veci rebus haha. Edit. Upravo sam procitao da ovaj novi dlss5 satire i 5090...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Moj covek :ziveli:
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nisam ja ništa,nego Veselin je u rebusu,pročitaj njegov zadnji pasus
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Blic info sa Love Love.
    Au bre cime se vi sve opterecujete. Pa vi vise vremena provedete u kojekakvim podesavanjima, gledanju svetla, senki, refleksije u...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na gx-x poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    napravljeni su dalekovodi nafte do Kine (jedan se prosiruje, jos jedan se pravi) Putko nije zavrnuo naftu EU, to EU laze, sami su...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na gx-x poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Kinezi grade data centre za izdavanje. Pametnom dosta.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    jensen da se pita mozda bi se i vise posvetio gaming trzistu, ali ne, on je sada samo potparol blekroka i vangarda. njima ima da...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ja pratim razvoj Kine pa znam da sa njihovim ulaganjima u energiju, niko ne moze da im parira, cak deluje kao i da nije fer. Istina je...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Au bre cime se vi sve opterecujete. Pa vi vise vremena provedete u kojekakvim podesavanjima, gledanju svetla, senki, refleksije u...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic info sa Wow Wow.
    Vratio i kupio polovnu :japonosan...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic info.
Vrh