• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na gx-x poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    To da zamaskiraju da su zapravo podigli cenu usluga proslog meseca? Lepo lepo, evo jos malo tog ugovora je ostalo pa da i ja bezim. Nije...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na gx-x poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    napravljeni su dalekovodi nafte do Kine (jedan se prosiruje, jos jedan se pravi) Putko nije zavrnuo naftu EU, to EU laze, sami su...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na gx-x poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    To da zamaskiraju da su zapravo podigli cenu usluga proslog meseca? Lepo lepo, evo jos malo tog ugovora je ostalo pa da i ja bezim. Nije...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na gx-x poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
  • Enigma
    Taman do decembra dolazi na realnu cenu https://axe.rs/forum/threads/jonsbo-v9-rx570-4g-strix-epomaker-ep75-5x-aigo-ar12pro-rgb.55776/
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na peja81 poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    Neki dobili e-mail: Znamo o kojim kanalima se radi naravno.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
  • Djole
    Septembarsko snizenje: 1. Jonsbo V9 Silver – 50EUR 2. ASUS ROG STRIX RX570 4GB – 35EUR 3. EPOMAKER EP75 – 45EUR 4. Aigo AR12PRO RGB...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    Neki dobili e-mail: Znamo o kojim kanalima se radi naravno.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    napravljeni su dalekovodi nafte do Kine (jedan se prosiruje, jos jedan se pravi) Putko nije zavrnuo naftu EU, to EU laze, sami su...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Ako podigne duks jos malo, dici cu i ja ponudu :d
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    moz ti upadne u uredjaj koji koristi taj vajfaj, recimo kevin mobilni, i nadje tvoju gologuzu sliku kad si bio mali i posalje ti ucenu...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Niko nas ne pita sta hocemo odavno. Pogledaj serije i filmove sad , a pogledaj produkciju nekad, sta je to dobro snimljeno od 2008-me...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Kinezi grade data centre za izdavanje. Pametnom dosta.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Tomb Raider: Legacy of Atlantis sa Like Like.
    I joj se radujem ko dete za igarcku. Iskreno od svih Tomb Raider igara Anniversary i Underworld su mi dve omiljene igre. Koliko bi bilo...
Vrh