• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Tomb Raider: Legacy of Atlantis sa Like Like.
    Ili nisi igrao ili te slabo pici nostalgija. TR 1 iz 1996. (PS1) / 1997. (PC). godine, meni prva punokrvna 3D igra, nema bolje.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Pa pazi, mogu da prodaju ove entuzijasticne 5090 po 5000 usd po komadu... za koje prave lazne nestasice da bi drzali visoku cenu i da ne...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ima još jedan mogući razlog ovih nv cena, a to je da im raste potražnja za Ai čipovima, pa im proizvodnja ovih gejming čipova samo...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Dovoljno mi je da neke igre igram godinam pre PC pezanterije... Što se tiče PS5 skidam im kapu na backward podršci za (PS4, PS3, PS2 i...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Niko nas ne pita sta hocemo odavno. Pogledaj serije i filmove sad , a pogledaj produkciju nekad, sta je to dobro snimljeno od 2008-me...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Nema smisla dati tolike pare, ali što se tiče zakona ponude i potražnje ima smisla. Ako neko kupuje ogromne količine i ne pita šta košta...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    I ja tako mislim. @Uruk Ocigledno je namestanje cena i da je AI samo izgovor, ali to nas nece spasiti. Sa druge strane kuknjava na...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ne znam baš dal ih boli patka jer bi onda odvano batalili grafičke, i pravili samo Ai čipove. Mnogo se priča o tom Ai balonu kako može...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Moraš razumeti da meni kao korisniku tih igara ne treba nešto što će olakšati posao developerima ili Ai-u na uštrb kvaliteta igre...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Zato i jeste opciono u igrama, nije da se mora, ko zeli da proba ima opciju, ko ne zeli ne mora prosto je. Jednostavno za sad nije...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ima još jedan mogući razlog ovih nv cena, a to je da im raste potražnja za Ai čipovima, pa im proizvodnja ovih gejming čipova samo...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Ako podigne duks jos malo, dici cu i ja ponudu :d
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Tomb Raider: Legacy of Atlantis.
    Ili nisi igrao ili te slabo pici nostalgija. TR 1 iz 1996. (PS1) / 1997. (PC). godine, meni prva punokrvna 3D igra, nema bolje.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
Vrh